Mühür Yapı Müh.Mim.Ltd.Şti.

Mühür Yapı Mimarlık ve Danışmanlık, temeli 1994 yılında atılan OĞUZ İNŞAAT LTD ŞTİ’nin ikinci kuşak devamıdır. Manisa’da kurulan yüzde yüz Türk sermayeli bir firmadır. 5 yıldır, spor sahaları, peyzaj uygulamaları, park ve atletizm pistleri konusunda uzmanlaşan Mühür yapı mimarlık; 2008 yılında sentetik çimi Türkiye’de uygulanmalarında en iyi firmalardan biri olmanın gururunu yaşayarak suni çim pazarında uygulamada lider olma yarışı içindedir.

Sektörün izleyicisi değil, belirleyicisi olan Mühür yapı mimarlık, liderlik vasfının getirdiği sorumluluğun bilinciyle hayata geçirdiği Yatırımlar ve Projeler sayesinde iddiasını göstermiştir.

Mühür yapı mimarlık yönetim ve üretim kalitesi, Moody International tarafından onaylanmış ISO 9001-2000 ve TSE belgelerine sahiptir. 2001 yılında UEFA’nın doğal çime alternatif kabul ettiği suni çim sistemlerinde, FIFA Recommended (FIFA Tavsiye) ve UEFA Test Sertifikası’na Türkiye’de ilk sahip olan firma olan NURTEKS’in bayiliğini de yapmaktadır. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nın izniyle verilen garanti belgesiyle, müşterisine bayisi olduğu markaların güvencesini vermektedir.

Mühür yapı mimarlık, Türkiye’deki profesyonel ve amatör spor kulüplere; profesyonel futbol ve futbol ürün gamıyla hizmet vermektedir; ayrıca golf, koşu parkuru, tenis ve çim hokeyi gibi spor dalları için de ürünleri uygulamakta ve müşterilerinin beğenisine sunmaktadır. Mühür yapı mimarlık ’ın suni çim ürünleri yalnızca spor alanlarında değil; Dekorasyon ve İzolasyon maksatlı olarak restoranlardan saunalara, çocuk parklarından bina giydirmelerine, peyzajdan mimariye pek çok alanda uygulama yapabilmektedir.

 

  • Sakarya Mh. 1100 Sk. No: 2/1, Merkez / Manisa
  • +90 236 232 94 61
  • +90 236 231 20 92
  • info@muhuryapi.com.tr
  • www.muhuryapi.com.tr