MODA HALI

Moda halı firmamız 10 yıla aşkın süredir halı satışı setköründe hizmet vermektedir. Makine ve el dokuma halıları, özel tezgah halıları, kilim, çocuk ve bebek halıları, natürel ve suni deri halı koleksiyonları, patchwork halılar, shaggy halılar ve yurt içi ve yurt dışındaki satış noktaları kaliteli ve hızlı hizmet sunmakla yükümlüyorler.

Kendi koleksiyonlarını tasarla ve üretmek yanında sıra oğlu yıllar portföyüne katarak çok sayıda firma için özel koleksiyonlar üretmektedir. Ayrıca Moda Halı, sürekli iletişim devam eden mimarlık sektöründeki firmalarla butik otel ve residance projeleri içeriyor.

Üretim ve kalite politikası oluştururken özellikle yaşam alanlarında kullanılan ürünlerlerin insan sağlığına ve soluduğumuz ortama olan etkisini göz önlemek; Mevcut koleksiyonlarının çoğunluğunda natürel hammadde kullanmaya özen göstermektedir.

Moda Halı, insana ve doğaya duyduğu yüksek duyarlılık ile, mevcut olmanı üretmeye odaklanırken; Yüksek üretim ve stok kapasitesi, kurumsal servis ve müşteri ilişkilerinde güvenle istifa etmeye devam etmektedir.

Kemeraltı Mevkii Paşahamam Sokak No:1 Ortahisar Trabzon

bilgi@modahalitrabzon.com

0462 400 64 64

www.modahalitrabzon.com