İrfan Home

1966 yılında İrfan olarak başladığımız ticaret hayatına, kurulduğumuz ilk günlerde olduğu gibi bu günde kalite ve güven ilkesiyle hizmet vermeye devam ediyoruz. İrfan Home bünyesinde, 5 şubemiz ile birlikte müşterilerimize hizmet vermenin haklı gurur ve sevincini yaşıyoruz. Aynı zamanda sektöründe lider firmalardan biri konumunda büyük adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz.

İrfan Home olarak müşterilerimizin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda, Beyaz eşyadan züccaciyeye; tekstilden mobilyaya; elektronikten, halıya kadar toplam 100.000 Çeşit ürünle İstanbul’un en gözde semtlerinde hizmet vermekteyiz.

Mağazalarımız, müşterilerimizin ferah ve nezih bir ortamda alışveriş yapabilmesini sağlayabilecek şekilde özel olarak dizayn edilmiştir. Mağazalarımıza gelen tüm müşterilerimiz huzurlu bir alışverişin yanısıra aradığı her şeyi bulabilmenin rahatlığını, ayrıca güler yüzlü ve eğitimli personelimiz sayesinde doğru sonuca ulaşabilmenin güvenini yaşayacaktır. İrfan Home olarak tüm mağazalarımızda müşterilerimize nakit, kredi kartı, taksit kartlar ve senet sistemiyle peşin ya da kredili alışveriş yapabilme imkanı sunmaktayız.

İrfan Home olarak müşterilerimize verdiğimiz mükemmel hizmetin yanında; genç, dinamik, eğitimli ve yaratıcı bir ekibi daha da büyütmek adına çalışıyoruz…

  • Telefon:4444 032
  • Firma Adresi:Merkez Mah. Londra Asf. No:189 Avcılar / İstanbul
  • E-postainfo@irfanhome.com
  • www.irfanhome.com