HİSAR TEKSTİL

1973 yılında Topbaş Ailesi tarafından küçük bir atölye olarak İstanbul’da kurulan HİSAR TEKSTİL çok kısa sürede kendini geliştirerek Döşemelik Kumaş sektörünün öncü üreticilerinden biri haline gelmiştir ve yurtdışında düzenlenen fuarlara katılan 2. Türk firması olmuştur. Elyaf olarak aldığı hammaddeyi entegre tesislerinde kumaş haline getiren, bununla beraber halı ve seccade üretimi de gerçekleştiren HİSAR TEKSTİL, ülkemizde kadife kumaş üretiminin geliştirilmesinde öncülük etmiş olup Türkiye’de Kadife Seccade üretimi yapan ilk üretici firma olmuştur.
Firmamız yurtiçi piyasasında çok ciddi metrelerde satışlar yapmış, yurtdışında 50’den fazla ülkeye sürekli olarak ihracat gerçekleştirmiş ve birçok firmanın vazgeçemeyeceği bir tedarikçi konumuna gelmiştir. Yapmış olduğu bu ihracatlar sayesinde de birçok kez ödül alma gurur ve mutluluğunu yaşayan HİSAR TEKSTİL, sektörümüz ile alakalı yurtiçi ve yurtdışı birçok fuarda başarı ile boy göstermiş ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmiştir.

HİSAR TEKSTİL, kuruluşundan bu yana dürüst, kaliteli ve mükemmeliyetçi ticari anlayışından dolayı sektörde müşterilerinin ve tedarikçilerinin kalbinde güzel bir yer edinmiş olup bu özelliklerini hala koruyarak ticari faaliyetlerine devam etmektedir.
Gerek küreselleşen dünyamızın oluşturduğu koşullar, gerek müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarını karşılamak ve gerekse de sektöre yeni bir soluk getirmek adına 2010 yılında üretim faaliyetlerini sonlandıran HİSAR TEKSTİL, bu tarihten itibaren ticari bir firma olarak yoluna devam etme kararı almıştır.

Bu doğrultuda HİSAR TEKSTİL yurtdışından ithal ettiği örme döşemelik kumaş ürünlerini ve engin tecrübesi ile yurtiçinde ki döşemelik kumaş üreticilerine ürettirdiği benzersiz dokuma kumaş ürünlerini kaliteli ürün, uygun fiyat, zamanında servis anlayışı ile sektörün beğenisine sunmaktadır. HİSAR TEKSTİL geçmişten gelen tecrübesi ve günümüz gelişmelerini yakından takip ederek sektör gereksinimlerine anında cevap verebilmesi ile geleceğe her zaman umutla ve güvenle bakmaktadır.Siz değerli müşterilerimiz ile uzun yıllar beraber olabilmek dileklerimizle…
Misyonumuz
Sürekli yaptığımız araştırma-geliştirme faaliyetlerimizle kullanıcılarımızın rahat kullanım ve dekoratif açıdan ihtiyaç duyduğu ürünler tasarlatıp bu ürünleri en uygun kalite ve fiyat ile müşterilerimize en verimli şekilde sunmaktır.
Vizyonumuz
Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma stratejilerimizi   en üst seviyede tutmak, benzersiz ürünler tasarlatıp müşterilerimize sunarak öncü firma kimliğimizi korumak, iş hacmimizi arttırarak istihdam sağlamak, ihracat çalışmalarımızla ülke ekonomisine katkı sağlamaktır.
Tatlısu Mahallesi Tezcan Caddesi Pakdil Sokak No: 21 Kat: 1-2
 
  • Adres             : ÜMRANiYE 34774 – iSTANBUL / TÜRKiYE
  • Telefon           : +90 216 5740202
  • Faks               : +90 216 5760808
  • E-Posta          : hisar@hisartekstil.com.tr
  • www.hisartekstil.com.tr