Forbo Zemin Sistemleri

Forbo Flooring Systems; öncü bir oyuncu olarak ticari zemin kaplamalarında ve komple zemin çözümlerinde yüksek kaliteyi sunar. Tam çözüm zemin projelerinde “Linolyum, Vinil, Lüks Vinil karo, Flok Halı ve Needlefelt” küresel piyasaya hakimdir.

% 65 üzerinde bir pazar payı ile Forbo rulo ve modüler linolyumda dünya lideridir.
Grup Yapısı, Yönetim Kurulu ve Forbo’daki önemli kişiler hakkında daha fazla bilgi için grup internet sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Karo Halılar

Karo halılar en zorlayıcı yoğun trafikli ortamlarda estetik stilleri ve üstün performansları ile bilinmektedir. Forbo Flooring hem tuft hem de birleşmeli karo halı çeşitleri sunmakta olup farklı tasarım, renk, uygulama seçimleri ile fiyat avantajı sağlar.

Tessera Karo Halılar
Tessera esnetik ve performans faydaları sağlamak için tasarlanmış olan çekici ve aşınmaya dayanıklı dokuya sahip tuft karo halılardır.
Forbo, yüksek hav birleşenine sahip Westbond karo halıları ve Tessera tuft karo halılarıyla birlikte yüksek kaliteli zemin kaplamaları için geniş bir portföy sunar.

Tessera karo halılar
Tessera, özel estetik ve performans faydalar sağlamak üzere tasarlanmış farklı, yapı ve dokularda çekici ve dayanıklı tüfte halı karoları sunar.

Westbond karo halılar
Lükste en iyiyi arayanlar için Westbon karo halılarımız minimum sipariş miktarı olmaksızın benzeri görülmemiş kalite ve renk seçeneği sunar.

  • iTower Plaza, Merkez Mah. Akar Cad. No: 3 K: 25 D: 172 Bomonti 34381, Şişli – İstanbul / Türkiye
  • Tel. +90 212 809 03 16 – 03 17
  • Fax +90 212 809 03 18
  • Mail : info.flooring.tr@forbo.com
  • www.forbo.com