Firuze Spor

1988 tarihinde Almanya’dan gelen montaj elemanları vasıtası ile ilk defa 26 mm çim halı ile tanışmış olduk.Firmamız plan, dizayn, imalat ve montajı, yüzey işlem uygulaması hangi kategoride olursa olsun rahatlıkla gerçekleştirmektedir. İnanıyoruz ki bu tarz bir çalışma, müşterilerimizin muhtelif sistemler konusunda destek alması, mevcut üretim tesislerini yeni ve güncel uygulamalarla geliştirmesi, dolayısıyla da ürün kalitesi, işlevsellik ve maliyet konularında iyileştirmeyle sonuçlanacaktır.

Çağı yakalamanın, teknolojiye yapılan yatırımlarla mümkün olacağı düşüncesini ilke edinen ve daima müşteri memnuniyetini temel alarak faaliyetlerini gerçekleştiren Firuze Spor, daha kaliteli ve yaygın hizmet amacıyla satış ve pazarlama çalışmalarını sürdürmektedir.

Yıllardır Avrupa’daki modern spor tesislerinin özlemini çeken spor severlerimizin bu hasretini gidermek için çok yoğun bir çalışma ile ülkemizin her tarafında yüzlerce tesis inşaa etmiştir. Firma olarak ilkemiz;en kaliteli malzemeyi en ucuza müşterimize sunmak, bunu yaparken de yapılan tesislerin insan sağlığı ve çevreye uygunluk şartlarına dikkat etmektir. Sahalarda kullandığımız Halılar (ISO) kalite belgeli, FIFA ve UEFA test sertifikalı ,Sanayi ve Ticaret Bakanlığı onaylı olup bunları teknik şartnamede ve garanti belgelerimizde teyid etmekteyiz.

Geçen her zaman içersinde kendimizi geliştirerek başarılarımızı korumaya çalışırken inşaat ve gıda sektöründe bir çok çalışmaya imzamızı atmış bulunmaktayız

1997 yılından sonra inşaat sektöründe de firuze inşaat olarak yerimizi almakla beraber güçlü temkinli yenilikçi hedefleri kazandırılmış kurumsal yapıya sahip ve bu yapıyı kazandırmak geliştirmek için çalışan inançlı yönetimi ile daha büyük hedeflere ulaşmak azmi ile yoluna devam etmektedir..

Mobil : 0532 228 20 13

firuze@firuzespor.com

www.firuzespor.com