ERDEMOĞLU HOME

Erdemoğlu Halı Avize olarak 1976 yılında Adnan Menderes Bulvarı’nda kendi mülkümüz olan mağazada, babamız Ahmet ERDEM’in girişimleriyle ilk mağazamızı açtık.

1982 yılında avize satımına başladık. Sonraki yıllarda mobilya sektörünün gelişmesiyle, mobilya çeşidini arttırarak Erdemoğlu Halı Aksesuar mağazası ile hizmete girdik.

1988 yılındaki bu girişim müessesenin gelişmesi ve şirketleşmesine yol açtı.  Aile üyelerinin tahsillerini bitirip, iş hayatına girmeleri de şirketleşmeyi hızlandırdı.

1994 yılında Erdemoğlu Halı San. Tic. Ltd. Şti. kuruldu. Aynı yıl Ali ERDEM’in sorumluluğunda Yataş bayiliği Aydın’a kazandırıldı. Yine 1996 yılında Yataş için 250 m2 showroom açıldı.

Bu arada Mehmet Erdem’in halı, özellikle de el dokuma halısı üzerine ihtisası olduğu için, halı mağazamızda en iyi ve en kaliteli el dokuma halılarını, Aydın’ın ve hatta Ege Bölgesinin beğenisine sunduk. Saray, Gümüşsuyu, Dünya makine halıları Samur ve Dinarsu duvardan duvara yer döşeme halılarının satışında aranılan müessese olduk.

1998 yılına gelindiğinde Ege’nin en büyük Yataş Home mağazasını Aydın’a kazandırmanın gururunu yaşadık. Başta Yataş ve Doğuş mobilya olmak üzere, ev tekstili, mobilya, halı ve avizede kalite ve güvenin simgesi haline gelen şirketimiz, Aydın yakınlarında 3 ayrı yerde 2000 m2 lik mağazaları ile hizmete devam ediyor.

2005 yılına kadar Yataş bayiliğine devam ettik. Bu yılda mağazamızın kurucusu olan babamız Ahmet Erdem vefat etti ve kendisinin vasiyeti üzerine Yataş bayiliğini bırakarak yirmiye yakın markayla halı satımına başladık. Saray, Gümüşsuyu, Atlantik, Kaşmir, Dinarsu, Merinos bunlardan sadece birkaçı.
Şu anda şirketimiz, Ali ERDEM yönetiminde ilerleme ve gelişme yolunda başarılı bir şekilde büyüyor.

ERDEMOĞLU HOME olarak revize ettiğimiz markamızın; Konsept mağazacılık anlayışıyla günümüz tüketicilerinin beklentilerini karşılayabilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz…

ERDEMOĞLU HOME çatısı altında, hali hazırda; Halı, Aydınlatma, Perde, Mutfak, Bahçe ve Kafe Mobilyaları, Mobilya Aksesuar, Yatak ve Uyku Ürünleri  departmanlarımız siz değerli müşterilerimize yüksek kalite standartlarına sahip ürünleri uygun fiyatlarla beğenilerinize sunmaktadır.

ERDEMOĞLU HOME bünyesinde Yatsan, L’unica, Taç Perde, Empera Halı gibi sektörlerinde nam salmış bir çok ünlü markanın bayilikleri mevcuttur.

Hedefimiz, önümüzdeki yıllarda da kaliteli ve güçlü markalarla, yatırımlarımızı sürdürerek, bu trendi daha da geliştirmektir…

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz, sizlere layık olmak için çok çalışıyoruz.

  • Aydın Muğla Yolu, No: 5-7 Merkez, 09010 Efeler, AYDIN
  • 0256 211 31 21
  • erdemoglu@erdemoglu.net
  • www.erdemoglu.net