Eprati Plastik Ambalaj San. Tic. Ltd. Şti.

EPRATİ PLASTİK; 2000 yılında İstanbul Güngören’de bulunan Kale İş Merkezi’nde küçük bir atölye olarak faaliyetlerine başlamıştır. Kısa sürede kat ettiği mesafe ve sektörde kazandığı itibar ile istikrarlı büyümesini sürdürerek bugün 1500 m2 kapalı alana sahip müstakil fabrikasında farklı hammadde seçenekleriyle günlük 7000 kg üretim kapasitesine ulaşmıştır. Ayrıca kendisine bağlı 10 civarında atölye EPRATİ için üretim yapmaktadır.
EPRATİ PLASTİK sektöre getirdiği çözüm önerileri ve kalifiye eleman potansiyeli ile her zaman tercih edilen bir firma olmuştur.

Globalleşen dünyada gelişen teknolojiyi yakından takip ederek mevcut üretimimizi ve ihracatımızı arttırıp, ülke ekonomisine ve istihdamına katkı sağlamaya devam etmek; üyesi ve yöneticisi bulunduğumuz sektörel sivil toplum kuruluşları vasıtası ile ülkemizi ulusal ve uluslararası platform ve pazarlarda temsil etmektir.

Dürüst, etik değerlere saygılı, helal kazancı hedef edinmiş bir şirket olarak faaliyetlerimizi sürdürmek, ülkemizde ve dünyada bu ilkelerle ticaret yapılmasının yayılmasına katkıda bulunmak.

 

Adres : Bağlar Mah. Yalçın Koreş Cad. No:16/1 Güneşli-Bağcılar/İSTANBUL

Telefon :  0212 651 66 69 —  0212 651 17 99

E-Mail:  info@eprati.com

www.eprati.com