Dormina A.Ş.

1979 yılında faaliyetlerine başlayan Yentur Tekstil Ltd. Şti. çatısı altında global ölçekte bilinirliliğe ve pazara sahip olan “Dormina” markası üretimlerine Dormina A.Ş. olarak devam etmektedir.
Yaptığı yatırımlar ve yenilikçi vizyonuyla sektörde takip ve tercih edilen Dormina, tüm ürün gruplarının üretimini kendi entegre tesislerinde gerçekleştirmektedir. Dormina üretim kapasitesiyle, piyasanın ihtiyaçlarına ve zevklerine hızlı ve kaliteli cevap vermektedir.
Battaniye, yatak örtüsü, jel tabanlı parça halı, yolluk ve banyo setleri ürün gruplarıyla sektördeki konumunu üst sıralara taşıyan Dormina “DÜNYADA BİR İLK” e imza atarak 2014 yılında sektörünün en büyük yatırımını gerçekleştirmiştir. İlk polyester battaniye yatırımıyla gücüne güç katan Dormina, üretim parkuruna 2 adet chromojet baskı hattını ekleyerek rakipleriyle arasındaki farkı açmış, üretim kapasitesini arttırarak kaliteli üretimini hızlandırmıştır.
Yüksek çözünürlükte baskı imkanı sağlayan, fotoğraf kalitesinde ürünlerin üretimi için gerekli donanıma sahip digital baskı hattı ile günümüzün ve pazarın gereksinimlerini öngüren Dormina, Gaziantep’te 45.000 m2 lik alana sahip tesislerinde üretimlerini gerçekleştirmektedir. İstanbul’da da showroomu bulunan Dormina, geniş dağıtım ağıyla Türkiyenin ve Dünyanın her yerinde bilinen bir marka haline gelmiştir.
Kendi online satış sitesi “eviminstili.com” ile Dormina kalitesinin daha da yaygınlaştırılması, yapılacak yeni yatırımlarla marka bilinirliliğinin pekiştirilmesi hedeflenmektedir.

Adres Bilgileri : 3.OSB, KAMİL ŞERBETÇİ BULVARI D:39 Başpınar Organize Sanayi / GAZİANTEP

Merkez İletişim  : (0342) 337 9277