DOMOTEX asia / CHINAFLOOR 2019’da 15 fuar salonuyla çok daha büyük!

26-28 Mart, 2019 tarihlerinde ve Şangay Uluslararası Fuar Merkezi’nde (Shanghai New International Expo Center) 21. defa gerçekleşecek olan DOMOTEX asia / CHINAFLOOR bu yıl, 15 salona genişleyerek 175.000 metrekare alana yayılacak. Bu salonlardan beşi halı ve kilim, dördü ahşap, bambu ve diğer sert zeminler sektörlerine ayrılırken, 1.5 salonda FLOORTECH asia ve diğer 4.5’ta ise spor, ticari, endüstriyel ve konut için esnek zeminler sektörlerine yer verilecek.

Fuardaki gruplamalar, kategorileri en uygun şekilde gösterecek şekilde düzenlendiğinden katılımcılar, ilgi alanlarına giren her şeyi kolayca bulabilecekler. Önceden yapılan belirlemelere göre bu yıl ahşap döşeme sektörü E1-E4 salonlarını dolduracak ve bu da katılımcıların ürünlerini sergilemek için daha büyük alanlara sahip olacağı anlamına geliyor. E1 salonunda sadece Labeco, Boen, Arte Mundi, Swiss Krono, Classen ve Faus gibi uluslararası markalar sergilenirken E2 salonu, Starforest, Tubao, TECLIC, Artree, Jinqiao ve Dalian Ahşap Döşeme Pavyonu gibi yerli şirketlere ev sahipliği yapacak. E3’ün en büyük kısmı yerden ısıtma kategorisine ayrılırken E4’te bambu döşeme ve Changzhou laminat parke pavyonu yer alacak. Bu sayede ziyaretçilerin pazarda araştırma yapmaları ve kendileri için önemli olan katılımcı ve eğilimlerle bağlantı kurmaları çok daha kolay olacak. E5 salonunda ilk kez yer alacak olan yeni teknolojiler ve ahşap döşeme baskı makinelerinin kategorisini kapsayan FLOORTECH asia, E6 salonunda ise temizlik ve bakım ekipmanlarının yanı sıra uygulama ve montaj teknolojisi gibi ahşap döşeme malzemeleri sergilenecek. Armstrong Flooring firmasının tasarım müdürü Sara Babinski’ye göre 3D (3 Boyutlu) baskı bu yıl, döşeme endüstrisinde önemli bir rol oynayacak. İşte bu yüzden, DOMOTEX asia / CHINAFLOOR 2019’da Hope Ceramics Machinery Equipment ve IMAGING ELEKTRONİĞİ gibi şirketler bulunuyor. Ahşap zeminlerin mekanik ekipmanlarına gelince, Homag, Hawk, Suzhou Hotjin Precision Machinery, AZUMI Mechanical Equipment ve Wintersteiger AG gibi dünyanın önde gelen markaları her zamanki gibi standlarında olacaklar. Bu yıl E6 salonu, açık alan/dış mekan zemin döşemesine açılan bir kapı olacak ve E7 geçen yıldan bu yana yoğun bir şekilde büyüdüğü için spor zemin döşemelerine ev sahipliği yapacak. N3 ve N5’in büyük bir kısmı KDF, Tarkett, Wineo, JaeYoung, ABD Kat, NOX, Adopen, GoaKe gibi büyük uluslararası markalara ev sahipliği yapacak. Esnek döşeme bölümü önemli ölçüde genişliyor, bu yüzden ilk kez 4,5 salona yayılarak E6, E7 ve N3-N5 salonlarını dolduracak. DOMOTEX asia / CHINAFLOOR, W5’in bir kez daha Lüks Markalar Halı Fuarı’na ev sahipliği yapacağını açıkladı. Üstelik, U-living, Hongjia, Babylon ve diğer bazı lüks ev halısı firmaları da 2019’da bu salonda yer alacak ve W5’i üst düzey bir tasarım salonu haline getirecek. Öte yandan üç ülke pavyonu (Afganistan, Hindistan ve Pakistan), fuarın 21. Yılında, büyük standlarıyla, W5’e dönüşlerini teyit ettiler.

DOMOTEX asia / CHINAFLOOR, fuarın 1999 yılında kurulmasından bu yana, dünyanın dört bir yanından zemin kaplama profesyonelleri için bir cazibe merkezi olarak görülüyor ve üreticilerin kendilerini zemin kaplama endüstrisinin trend belirleyicileri olarak konumlandırmaları için eşsiz bir fırsat sunuyor. DOMOTEX asia / CHINAFLOOR 2018, 35 ülkeden 1.418 katılımcıyı toplamış ve 104 ulustan 14.123’ü uluslararası olmak üzere toplamda 60.029 ticari ziyaretçiyi ağırlamıştır. Fuarın 2019 edisyonu da başarılı rotayı devam ettirmek üzere daha fazla profesyonele ağırlamayı ve zemin endüstrisinin, dünyanın en büyük döşeme pazarı olan Asya – Pasifik’e erişmesi ve iş yapması için eşsiz bir platform sunmayı hedefliyor. DOMOTEX asia / CHINAFLOOR, Almanya’nın Hannover kentinde bulunan ve DOMOTEX Türkiye ve önümüzdeki yıl ilk kez gerçekleşecek olan DOMOTEX USA ile birlikte, dinamik uluslararası DOMOTEX markasının bir parçasıdır.