Can Un A.Ş.

1990 yılında kurulan CAN UN, bu günlere gelişerek ulaşmıştır. Fabrikamız 1. Organize sanayisinde yer alıyor. Bir süre bu fabrika ile üretimine devam ettikten sonra, şu anda sektörde hatırı sayılır bir yer edinmiş olan CAN UN SANAYİ TİCARET A.Ş kuruldu.

Bugün Can Un Gıda Sanayi üretimine devam eden bünyesinde önemli sayıda personel istihdamı bulunmaktadır. Bu şirketin kurucusu olan Ahmet Kılıç bu kadar hızlı gelişmelerinin dürüst çalışmaya, müştreiye saygıya, çevre duyarlılığa ve emeğe saygıya borçlu olduklarını ifade ederek; bundan sonraki çalışmalarında da aynı ileler doğrultusunda devam edeceklerini, müşterinin memnuniyetlerinin, onların mutluluğu olacağını, böylece örnek bir üretici-tüketici birliği sayesinde daha güzel günlere hep birlikte ulaşacaklarını ve sektörde örnek kuruluş olmaya devam edeceklerinin altını çizmektedir.

Sektöründe yeni fikir ve girişimlerle farklı açılımların, yeni fırsatların oluşmasını sağlamak; dinamik yapısıyla sektörün değişen dünya konjonktürüne uyumunda öncü olabilmek.

Mevcut üretimimize Ar-Ge ve mühendislik faaliyetlerini entegre ederek sürekli gelişmek.

Misyonumuz
Üretimlerimizin, en optimal yöntem ile üretim için; doğru teknolojiyle, el değmeden tamamen hijyenik şartlarda tüketiciye ulaştırmaktır.

Vizyonumuz

CAN UN SAN. TİC. A.Ş OLARAK ÖNCELİKLİ GÖREVİMİZ; ÇALIŞANLARIN DESTEK VE KATILIMLARI İLE TOPLUMSAL SORUMLULUK BİLİNCİ VE ETİK DEĞERLERİ KORUYARAK, HİJYENİK KOŞULLARDA, GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİNE UYGUN VE SAĞLIKLI BUĞDAY UNU ÜRETİMİ YAPMAKTIR.
BUNU AMACA UYGUN OLARAK:
Ulusal Ve Uluslar Yasal Şartlara Uymak
Kalite Ve Gıda Güvenliği Bilincimizi Sürekli Eğitimlerle Arttırmak
Hammaddeden Müşterilerimize Ulaşıncaya Kadar ki Aşamalarda Gıda Güvenliğini Sağlamak
Tüm Yönetici Ve Çalışanlarımız İle Birlikte Gıda Güvenliği Sorumluluk Bilinci Oluşturmak
Tedarikçilerimizi Ortak Hedef Doğrultusunda Bilinçlendirmek
Sektörümüzdeki Teknolojik Gelişmeleri Takip Etmek
Üzere Entegre Yönetim Sisteminin Sürekli Gelişmesini Sağlamaktır.
Can Un San. Tic. A.Ş Yenilikçi, Dürüst Ve Günümüzün Kalite Şartlarına Ve Gıda Güvenliği Kavramlarına Uygun Yönetim Anlayışıyla, Her Gecen Gün Daha Büyük Başarılara İmza Atmakta Ve Bunu Geleceğe Taşımaktadır.

Tel: +90 342 337 22 76

Fax: +90 342 337 26 80

Adres: 1.ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 83105 NOLU CADDE NO:6  BAŞPINAR ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP