Beaulieu İplikleri, Fransız üretim merkeziyle prestij ödülünün sahibi oldu

Yüksek kaliteli poliamid ve polipropilen ipliklerin küresel tedarikçisi Beaulieu Yarns, Fransa’daki üretim tesisi Ideal Fibers & Fabrics Comines ile Yüksek Korunumlu Risk (HPR) prestij statüsünü elde etmeye hak kazandı. FM Global tarafından verilen HPR ödülü, mülkiyet koruması için en yüksek endüstri standartlarını taşıyan tesisi ifade ediyor.

Beaulieu Yarns firmasının Fransa’daki üretim merkezi, otomotiv endüstrisi de dahil olmak üzere çok çeşitli uygulama ve pazar segmentleri için yüksek kaliteli iplikler üretmektedir. Merkez, yangından korunma, doğal tehlikeye karşı korunma, makine mekanik arızaları ve ayrıca siber riskler gibi hususlara odaklanan FM Global değerlendirmesinde son derece iyi puan aldı. Genel risk işareti 76 olan firma, yangın riskinin önlenmesi ve korunması için endüstrinin en üst % 25’inin içinde yer alıyor.

Ödül üzerine yorum yapan Beaulieu Tasarlanmış Ürünler Departmanı Küresel Satış Direktörü Emmanuel Colchen, “Bu HPR iplik üretim sitesi, tedarik zinciri güvenliğini güçlendirmenin yanı sıra müşterilerimiz ve ortaklarımıza olan sorumluluğumuzun da bir göstergesi” dedi.

Beaulieu International Group, Belçika’da merkezi bulunan saygın bir sanayi grubudur. Hem hammadde ve ara mamul üretiminde hem de mükemmel kaplanmış zemin kaplamaları tedarikinde önemli bir pazar konumu bulunmaktadır. Beaulieu International Group üç iş biriminden oluşmaktadır. İlk iş birimi olan ‘Polymers’, sayısız uygulama için polipropilen taneleri üretmektedir. İkincisi “Tasarlanmış Ürünler” birimi ise “Lifler”, “İplikler”, “Teknik Tekstiller” ve “Teknik Elyaflar” ile ilgili faaliyetleri bünyesinde barındırmaktadır. Üçüncü iş birimi olan ‘Döşeme Çözümleri’ de duvardan duvara döşeme kaplamalarında (halı, iğne keçesi, yapay çim, yastık vinil, vinil plakalar, laminat, parke, duvar panelleri, paspaslar ve döşeme kumaşları) Avrupa lideridir.

Beaulieu International Group’un hali hazırda 25 merkezinde 4,519 çalışanı, 15 ülkede yer alan 14 satış ofisi ve dağıtım merkezleri bulunuyor. Beaulieu International Group’un 2016 yılında cirosu 1.7 milyar Avro idi.