AYN TEXTILE

Orta Doğu Bölgesi’nde önde gelen halı üreticilerinden biriyiz ve yakın gelecektedünyanınönde gelen halı üreticisinden biri olmayı umuyoruz. yılda yaklaşık 10 milyon m2 halı üretiyoruz.

 Teknoloji 

Ürdün pazarında ve ayrıca uluslararası tasarımların, kaliteli ham maddelerin ve önemli teknolojik yatırımların öncülüğünü borçluyuz. Halen, biz gururla Ortadoğu’da en büyük teknolojik stokumuz olduğunu söyleyebiliriz.

Tasarımlarımızda, renklerimizde ve kalifiye elemanlarla kaliteli hizmet anlayışımızla müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak istiyoruz .

Kalite 

Kalite Politikamızın temel amacı, müşteri memnuniyeti ve çevreye saygımızdır. Arap öncüleri Halı, üretimin her adımını kontrol etmek için bir sisteme sahiptir. Giriş materyali ve hammadde muayene bölümü, proses kontrol ve nihai ürün muayenesi var Fabrikamızda üretilen ürünler de ulusal ve uluslararası kalite açısından kontrol edilmektedir .

Tasarım 
Ürünlerimiz, yalnızca en yüksek hammadde kalitesiyle değil aynı zamanda orijinal tasarımıyla da karakterizedir. Binlerce desenden oluşan çok geniş bir yelpazemiz var. Tasarımcılarımız, halı desenlerinin ve renklerinin iç tasarımdaki güncel eğilimlerle uyumlu olduğundan emin olun. Teklifimiz sürekli genişliyor ve müşterilerin artan beklentilerine göre ayarlanıyor.

Başarı 

Ürdünlü kilim ve halı üreticisi olarak Arap öncüleri halı ve halılar çok sayıda dış pazarlarda mevcuttur. Özellikle Orta Doğu, AvrupaBirliği, Doğu Avrupa ülkeleri ve Asya Ülkeleri olmak üzere üretimimizin% 80’ini ihraç ediyoruz. Ürünlerimiz dünyaca ünlü otel zincirleri, çok sayıda ofis binaları ve kumarhaneler tarafından kullanılmaktadır.

Al Hatamiyyah Triangle
Al Moaqqer Sahab
P.O. Box 179
11512 Amman
Jordan
Phone: +962 6 4050066
Fax: +962 6 4051232
info@ayntextile.com
www.ayntextile.com