Asil Halı

Markanın yüklediği sorumluluklara uygun hareket ederek, yaratıcı, yenilikçi ve çarpıcı modeller sunarak sizlerin beğenisi toplanmaya çalışılmaktadır. Kaliteli, şık ve kullanılabilir halı modelleriyle cami, otel, yurt, restaurant, ofis, alıveriş merkezi, fabrika, plaza, mağaza, konut, konferans, toplantı ve sinema salonu gibi alanlarınız renklenecektir.

Asil Halı, müşterilerinin beklentilerinin üstünde ürünler geliştirerek dinamik bir şirket olmayı hedeflemektedir. Bu hedef ve stratejiler doğrultusunda kar eden, büyüyen ve prestijini arttıran bir kurum olarak memnuniyetinize odaklı çalışmalara ağırlık verilir. İstediğiniz ölçü ve dizaynlarda ürünlere rastlayabileceğiniz gibi size özel halı modelleri de tasarlanmaktadır.

Asil Halı, sahip olduğu vizyonla iç ve dış pazarda ilgi gören bir kurum olarak, Türk halı firmaları arasında lider konuma yükselmiştir. Teknolojiyi takip eden, trend olan modern ve sıra dışı çizgilerin yer aldığı modellerin yanı sıra cami ve otellerinizde kullanabileceğiniz geleneksel esintilere de yer verilmektedir. Sektör içinde hizmet kalitesiyle fark yaratmayı hedefleyen Asil Halı ailesi, sizleri halı dünyasının kaliteli ve şık yüzüyle tanıştırmayı beklemektedir.

Asil Halı, el halıcılığı ile başlayan eşsiz tecrübesini Kayseri halısının kalitesiyle birleştirip, Türkiye’nin önde gelen halı firmalarından biri olarak 1940 yılından günümüze dek başarılı bir şekilde taşımıştır. Dünyanın her yerine kaliteli hizmet verebilen Asil Halı, birbirinden farklı renk ve desen alternatifleriyle sizlere en iyi çözümleri sunmaktadır.

  • Anbar Mah. Demirciler Sit. 14.cad No.46 Melikgazi / Kayseri
  • Fabrika: Kayseri Organize Sanayi Serbest Bölgesi / Türkiye
  • +9 0352 232 38 38 (Kayseri Merkez)
  • +9 0352 311 39 59 (Kayseri Depo)
  • +9 0352 321 10 27 (Faks)
  • info@asilhali.com.tr
  • www.asilhali.com.tr