ARTEMİS HALI’DAN AUBUSSON KOLEKSİYONU

Artemis Halı, dekorasyonda klasik çizgileri tercih edenler için yeni koleksiyonu Aubusson’ı sunuyor. Pastel renklerin ahenkli uyumu ve çiçek motifleri ile bezenen Aubusson Koleksiyonu, klasik stilden vazgeçmeyenlerin yaşam alanlarına ihtişamı ve zarafeti taşıyor.

Halı koleksiyonları ile stil sahibi yaşam alanlarına imza atan, renk ve desenleri ile zarafeti mekanlara taşıyan Artemis Halı, yeni koleksiyonuyla dekorasyon severlerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Birbirinden şık formlarıyla mekanlara farklı bir atmosfer katan Artemis Halı’nın Aubusson Serisi, renk ve klasik ancak özgün desen alternatifleriyle öne çıkıyor.

Halıdaki geleneksel çiçek motiflerinin yeniden yorumlandığı Aubusson Serisi; yaşam alanlarında çiçek bahçelerinin büyülü bir atmosferini yaratıyor adeta… Yedi ayrı desende gri, yeşil, hardal ve bej renklerin uyumuyla üretilen Aubusson Koleksiyonu, klasik tarzdan vazgeçmeyenlerin beğenisine sunuluyor.

El halısı dokusunda, ipeksi yumuşak tuşeli, özel parlak akrilik iplik kullanılan Artemis Halı Aubusson Koleksiyonu, 200x290cm ebadında farklı desen alternatifleriyle en son teknolojik tezgahta üretiliyor.