Angora Halı Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Kurumsal

Angora Halı’nın, Şiveydinli ailesi tarafından geleneksel halı ve kilim dokumacılığı ile başlayan  ticari hayatı, tek mekik ve çift mekik tezgahlar da makine halısı üretimi ile devam etmiştir. Bir süre halı üretimine ara vererek iplik ticaretine başlayan aile 2001 yılında dokuma ve iplik konusunda tecrübelerini, ileri teknoloji ile birleştirerek Angora Halı markasını sektöre kazandırmıştır.

Genç yönetici kadromuzun, araştırmacı, yüksek teknolojiyi takip eden ve kaliteyi ön plana çıkaran kimliği, firmanın karakteri haline dönüşmüş, bu vizyon kısa sürece firmamızı iç ve dış piyasada öncü ve takip edilen firma haline getirmiştir. Bunun sonucu olarak 2001 yılında 750.000m2/yıl olarak başlayan üretimimiz, bu gün itibariyle 35.000M2 kapalı alan, 400 çalışan ve 3.500.000M2/yıl seviyesine ulaşmış bulunmaktadır. Öncü kimliğimiz sektörün her kademesinde kabul görmüş olmasının verdiği güç ve sorumluluk bilinciyle, çalışmalarımıza ilk gün ki heyecanımızla devam etmekteyiz.

Vizyon

Kurulduğumuz tarihten itibaren Türk halı sektörünün standartlarını yükseltmeyi hedefleyen, müşteri memnuniyetini ilke edinen kalite  de ve yenilikçilik de sürekliliği ön planda tutan Angora halı ürünlerinin çeşitliliğini arttırmayı ve yaygınlaşmayı amaç edinmiştir.

Misyon

Üretici olarak bulunduğumuz halı sektörünün gelişimine,  yaratıcı fikirlerle katkı sağlamak müşterilerimizin, tedarikçilerimizin ve çalışanlarımızın memnuniyetini hedefleyen öncü ve yenilikçi hizmetimizle  sektörde lider özelliğimizi sürdürmek.

Adres : 4.Organize San. Bölg. 83404 Nolu Cd. No:15 Şehitkamil / GAZİANTEP
Telefon : +90 342 337 92 30
Faks : +90 342 337 92 35
E-Mail : info@angoracarpet.com
E-Mail : export@angoracarpet.com

Web: www.angoracarpet.com