AKAN İPLİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ

1990 Yılında Sn. Av. Muhammed Aslanoğlu tarafından kendi adına kurulmuş olan firma bugün Akan Group çatısı altında toplanmıştır.

Gıda sektöründe başlayan ticari hayat ,tekstil ve lojistik alanlarında devam etmiştir ve bugün teknik tekstil konusunda dünyanın saygın bir firması haline gelmiştir.

Çevre ülkelerdeki başarılı ticari faaliyetleri ile uluslararası prestijini en üst düzeye taşımıştır.

2000 yılında Akan İplik Sanayi Ltd. Şti. ile teknik tekstil konusunda faaliyete başlayan firma; Endüstriyel İplik ve branda üreticisi çok sayıda firmanın exclusive distribütörlüğünü yürütmektedir. Guxiandao Industrial Fiber, Sattler AG, Geiger AG, Ferrari gibi kendi konusunda dünya lideri olan otuza yakın firmanın exclusive distribütörü olarak faaliyet göstermektedir.

2014 yılında faaliyete geçen Aska Technical Textile ile Avrupa Birliği Firması kimliğini kazanmıştır. Hammadde satışları ile Avrupa ve Türkiye de birçok sanayi kuruluşunun ana tedarikçisi konumundadır. İstanbul deposu ile Türk – Atina deposu ile Avrupalı sanayi kuruluşlarına hizmet vermekte ve hazır stok bulundurma, vadeli satışlar ile finansman desteği sağlama konusunda lider firmalar arasında yer almaktadır.

2013 Yılındaki direk ve dolaylı satışları 25 milyon doları geçen firma %30 büyüme kaydederek büyük bir başarıya imza atmıştır. Firmamızın amacı onurlu, saygın bir ticaret anlayışı ile ülkemizi tüm dünyada temsil etmektir.

  • İOSB Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı Sinpaş İş Modern İş Merkezi B Blok, No.42 K.1 D.23. İkitelli İstanbul / Türkiye
  • +90 212 528 90 20
  • +90 212 528 90 23
  • info@akaniplik.com
  • www.akangroup.com