Ağbaht Teks.Ürün.Ltd.Şti.

“Eviniz için değişim zamanı” mottosu ve modern tasarım anlayışıyla ev tekstili konusunda 20 yıllık deneyime sahip Ağbaht Tekstil markası; yatak örtüleri, nevresim takımları, pike takımları, masa örtüleri, salon takımları, havlu takımları, bornoz & banyo setleri gibi zengin seçenekleriyle ev tekstiline dair tüm ihtiyaçları tek çatı altında sunmayı amaç edinmiştir.

Hatay’ın en köklü kuruluşlarından biri olan Ağbaht, manifaturacılıktan sonra 2000 yılında şirketleşerek  günümüze kadar edindiği sektörel tecrübesini Ağbaht Tekstil markasına aktarmıştır.  Hatay ve bölgesinde güçlü bir lojistik ağı ile büyük bir müşteri portföyüne sahiptir. Her geçen gün pazar penetrasyonunu artırırken, online mağazası sezontrendi.com ile de tüm dünyadaki hedef kitlesine adım adım ulaşmaktadır.  Taç, Linens, Pierre Cardin, Kristal, Valeron, Zebra Casa ve Prizma markaları ile çözüm ortaklığı bulunmaktadır.

Ağbaht Tekstil ürünleri üç şubesi ile müşterileriyle buluşmakta ve her geçen gün rekabetçi fiyat politikasıyla biraz daha güçlü bir marka haline gelmektedir. Diğer yandan var olduğu pazarın müşteri taleplerine, zengin koleksiyon çeşitleriyle hızlıca cevap vermekte ve kendine özgü tasarımları ve marka yatırımlarıyla da güçlü bir oyuncu olma vizyonunu tedarikçi, müşteri ve çalışanlarıyla sürekli diri tutmaktadır. Sektörel ürün çeşidiyle, endüstriyel alanlara da hitap etmektedir. Özel ve kamu kurumlarının (hastane ve otel tekstili) kurumsal ihtiyaçlarını kaliteli ve hızlı bir şekilde çözmektedir.

  • Kemiklihan Caddesi, No: 33,  Antakya / HATAY / TÜRKİYE  
  • 0 326 214 01 01
     info@agbahttekstil.com.tr
  • www.agbahttekstil.com.tr