Yükseliş Ambalaj & etiket

Hedefi yüksek olanların tercihi parolası ile kurulduğu günden buyana sektöre öncülük eden Yükseliş Etiket, Gaziantep ili başta olmak üzere tün Türkiye’ye Halı Etiketi, Barkod Etiketi, Ribon ve Karton Ürün Kutuları konusunda hizmet vermektedir.

Şirketimiz güvene yatırım yaparak bir strateji yaratmayı , bu strateji üzerinde devamlı surette ince ayar yapmayı zaruri bir süreç haline getirmekte ve pazardaki rekabet ortamına ayak uydurabilmek için sürekli yeni ve özgün modeller oluşturmaktadır. Markamız, şirketimiz ve sahip olduğumuz kimlik müşteriye beklentilerinin karşılanacağına dair verilen söz yerine geçmekte ve rasyonel yönden müşterileri cezbetmektedir. Amacımız müşteri ile olan ilişkileri daha ileriye götürmek,müşteri odaklı düşünmek ve davranmak, müşteriyi doğru anlamak, istek ve ihtiyaçlarına tam cevap verebilmek, satış sonrası müşteri memnuniyetini sağlamak ve böylece müşteri bağlılığını kazanmaktır. Başkalarına karşı beslediğimiz güvenin en büyük kısmını doğuran, kendimize olan güvenimizdir ve başarımızın altında yatan sır da güven oluşturmaktır. Bunun doğrultusunda uzun vadeli yatırımı hedefleyen şirketimiz sadakate ve güvene yönelik yatırımlarıyla müşterilerinin gözünde sağlam bir bilinç oluşturmayı başarmıştır.

Şirket kimliğini temelinde yatan kalite hem ürün grubunda hem de sunulan hizmette müşteriye eksiksiz çözümler önermektedir. Şirketimizde ki üretim ve iş süreçleri, müşterilerimiz için daha hızlı, daha iyi ve daha kaliteli olmaları amacıyla devamlı olarak gelişmekte ve yenilenmektedir. Sosyal, kültürel, ekonomik ve teknolojik alanda yaşanan değişimlerin sonucunda nitelikli ürünler ve uygun fiyat stratejisi sunabilmek, tüketicinin değişen ihtiyaç ve beklentilerini karşılayabilmek, ürün kalitesini zenginleştirmek, kısaca sürekli gelişim hedeflenmektedir Şirketimiz genel olarak değerlendirildiğinde gerek uzun, gerekse kısa dönemli hedeflerinde tüketiciye yakın olma, mükemmel nitelikli ürün sunma ve yenilikçi olma özelliklerinin ön plana çıkarmaktadır.

  • Adres: 2.Organize Sanayi Bölgesi Celal Doğan Bulvarı No: 15/A Başpınar/GAZİANTEP/TÜRKİYE
  • Telefon: +90 (342) 337 40 20
  • Telefon: +90 (342) 337 85 99
  • Fax: +90 (342) 337 85 98
  • E-Posta: info@yukselisetiket.com
  • E-Posta: ambalaj@yukselisetiket.com
  • www.yukselisambalaj.com