Uyumlu bir bütün için ödüllü halı karoları

Lansmanından kısa süre sonra tasarım ödülü sahibi olan Fletco Halı firmasına ait LockTiles halı döşemeleri, yenilikçi tasarımı sayesinde eksiksiz bir halıya özel bir görünüm kazandırıyor.

70 yıllık tarihi boyunca Fletco Carpets, küçük bir halı tedarikçiliğinden, uluslararası ev ve ticari sektörler için halı üreticisi konumuna geçti. Bu süre boyunca, kalite, sıkı çalışma ve hassasiyet gibi önemli değerleri benimseyen firma kaynağı gurur duyduğu Danimarka geleneklerine bağlı kalmıştır. Bu değerlere paralel olarak, Fletco Carpets bugün hala aile tarafından işletilen ve ürün geliştirme, teknik yenilikçilik ve etkin üretimin daha önemli anahtar kelimeler olduğu müşteri odaklı bir şirkettir. Şirket yeni geliştirilen ve yakın zamanda Hannover’deki DOMOTEX 2018’de ilk kez sergilediği LockTiles halı döşemeleri için ICONIC AWARD 2018 ile ödüllendirildi.

“Yenilikçi İç Mekân” kategorisinde birinciliği olan LockTiles, lazerle kesilmiş kenarlı tamamen yeni ve benzersiz bir halı türüdür. Yenilikçi tasarımı, kapladığınız alanın boyutuna bakılmaksızın, her yönden mükemmel uyum sağlar. LockTiles böylece kenarlarda yıkıcı olmayan geçişlerle birlikte komple, düzgün bir yüzey oluşturur. Yeni karolar özellikle düz dokuma halı karolarından en iyi şekilde yararlanmayı bekleyen müşterilere hitap etmenin yanı sıra halıda seçkin bir görünümle birlikte sağladığı avantajlar için geliştirilmiştir.