Ulusoy Tekstil San. ve Tic. A.Ş.

Şirketimiz, 1986 yılında Türkiye’nin pamuk diyarı Çukurova’da kurulmuştur. Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan Ulusoy Tekstil, 120.000 m2 açık alan 60.000 m2 kapalı alana sahiptir. Ulusoy Tekstil, bünyesinde en modern fantezi iplik ve şönil iplik üretim tesisleri ile boyahane üniteleri bulunduran tam entegre bir tekstil kuruluşudur. 650 çalışanı, aylık 900 ton iplik üretim kapasitesi, 800 ton boyama kapasitesiyle dünyanın en büyük fantazi iplik üreticileri arasında yer almaktadır.

Ürünlerinin %60’ını dünyanın birçok ülkesine ve %40’ını Türkiye’ye pazarlayan Ulusoy Tekstil, ulaştığı kaliteyi, tüm üretim departmanlarını bünyesinde bulundurarak korumaktadır. Ulusoy Tekstil, iplik üretiminde başta viskon ve akrilik olmak üzere, pamuk, yün, polyester, floş, tiftik, asetat, alpaka, bambu, ipek, soya, polyamid elyaflarını kullanmaktadır.

Ulusoy Tekstil’in, aylık iplik üretim kapasitesi 900 ton’dur. Üretimin 600 ton’u şönil ipliği, 300 ton’u fantezi iplik üretimidir. Türkiye’nin ilk şönil ipliği üreticisi olmanın ayrıcalığını yaşamaktadır. Ulusoy Tekstil, Nm 0.5 ile Nm 8 aralığında; akrilik, viskon, pamuk, pamuk/viskon, ve polyester şönil ipliği üretmektedir. Ayrıca,her türlü fantezi iplik üretebilme özelliğine sahip, delikli iğ fantezi iplik makineleri; kesimli ve tüp iplik üreten fantezi iplik makineleri; ve kroşe iplik makineleri ile uzun elyaf ring tesisine sahiptir.Fantezi iplik işletmesinde üretilen iplikler, ağırlıklı olarak triko ve el örgü pazarına satılmaktadır. Ayrıca döşemelik ve perdelik kumaşlar için de birçok fantezi iplik çeşidi üretilmektedir. Ulusoy Tekstil yüksek kaliteli ürünlerini çevre koruma bilinci ile dünya standartlarında üretmektedir. Kullanılan hammadde ve boyarmaddeler sektöründe lider olan uluslararası firmalardan tedarik edilmekte ve insan sağlığı göz önünde bulundurularak boyama yapılmaktadır. Bu sayede müşterilere sorunsuz iplikler sevk edilmektedir. Türkiye’nin ve Dünya’nın en ünlü el örgü firmalarına iplikler üreten Ulusoy Tekstil müşterilerine paketlenmiş halde yumaklar sevk etmektedir.

Binlerce çeşit iplik cinsi, onbinlerce renk seçeneği, yılların tecrübesi ile sektöründe dünyanın önde gelen firmaları arasında yer almakta ve bunun haklı gururunu duymaktadır. Ürünlerini Amerika’dan Uzakdoğu’ya kadar olan yelpazede pazarlayan Ulusoy Tekstil, üretmiş olduğu iplikleri sağlam, istifi kolay olan şık karton paketlerde müşterilerine servis yapmaktadır.İplik sanatını icra eden Ulusoy Tekstil San. ve Tic. A.Ş., tüm üretim safhalarını kendi bünyesinde bulundurarak, yüksek kaliteli fantezi iplikleri müşterilerine sunmakta ve bununla da gurur duymaktadır.

Tel : 0090 322 394 40 20

Fax : 0090 322 394 40 29

Email : sales@ulusoytekstil.com

Posta Kodu : 01310

Adres : Hacı Sabancı Organize
Sanayi Bölgesi Çukurova Cd.
No : 9 Sarıçam / Adana Turkey

www.ulusoytekstil.com