Sivaslılar Halı

Sivaslılar Halı sektöründe lider kurulıuşlar arasında kendine yer edinmiş ve bu sektörde ilerlemeye devam etmektedir. Yılların tecrubesifarklı sektörlerde kendini göstermesine fırsatlar yaratmasıyla mobilya ve tekstik konusundada yeni iş sektörlerini bünyesine katmıştır. sektörünün lider kuruluşlarından biri olmayı başaran Sivaslılar Halı, ürün çeşitliliği, tasarım farklılıkları, kalite anlayışı ve satış sonrası hizmetleri ile Bölgemizde  saygın markaları arasında yer alarak sektöre katma değer sağlamaya ve yeni açılımlar yaratmaya devam ediyor.

Tüketici odaklı yaklaşımı ile sektörün ihtiyaç ve beklentilerini her noktada ürünlerine ve hizmetlerine en iyi şekilde yansıtan Sivaslılar Halı, ev dekorasyonunda yeni eğilim ve trendleri ön görerek tüm üretim ve hizmet süreçlerini sürekli geliştiriyor. Yenilikçi, kaliteli, modern üretim ve pazarlama anlayışını sektördeki deneyimi ile birleştiren Sivaslılar Halı, aynı zamanda mobilya sektöründe standartları sürekli yükseltmeyi hedefliyor.

Rahatlık ve kaliteden ödün vermeden tasarlanan ürünlerini evlerde farklılık yaratmak isteyenler için şıklık ve konforla birleştiren Sivaslılar Halı, birbirinden özel modellerini geniş ürün gruplarında yansıtıyor. Her Türlü Halı çeşitlerinden, Tül Perdelere, Yatak odalarından yemek odalarına, genç odalarından duvar üniteleri, portmantolara kadar birbirinden özel koleksiyonlar sunan Sivaslılar Halı, ürünlerini farklı zevkler ve mekânlar ile buluşturuyor.

Tüketicilerin hayatlarını kolaylaştıran uygulamaları ile de farklılık yaratan Sivaslılar Halı sektöre ivme kazandırmayı sürdürüyor ve kalite anlayışı çerçevesinde tüketici ile 3 adet showroomları ile buluşuyor.

Sivaslılar Halı, şık ve kaliteli ürünleri ile sizlere hizmet vermekte ikende güçlü bir marka olma yolunda da hızla ilerliyor. Sektördeki yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri sürekli takip ederek, ürün tasarımında ve kalitesinde çıtayı sürekli yükseltiyor. Sivaslılar Halı, Bir marka  olma yolunda hızlı ve istikrarlı bir süreç izlemeye devam etmektedir.

Sakarya Mah. Çan Cad. No:17 Biga / ÇANAKKALE
www.sivaslilarhali.com