Seral Halı

Misyonumuz

Tüketicilerinin mutluluğu için çalışan, müşterilerine mutluluk kaynağı olmayı prensip edinmiş, faaliyet gösterilen alanlarda güven odaklı olmayı görev haline getirmiş ve büyüyen bütçesi ile ülkesine vatanına milletine yararlı bir şirket olmayı amaç edinen güçlü bir şirkettir.

Vizyonumuz

Sektöründe hizmet anlayışını geliştireceğine inanan, yenilikçi yapısıyla personeline öncülük edecek, şirket olarak ilkleri hedefleyecek kurumsal bir şirket olmaktır.

Değerlerimiz

Tutku

İşimizi severek ve özenle yaparız.

Güleryüz

Müşterimizin de yüzünü tebessüm oluşmasını isteriz.

Dürüstlük

Verdiğimiz bilgiler kesin ve net olmalıdır.

Paylaşım

Biz kazanıyorsak personelimizde kazanmalıdır.

Takım Çalışması

Ortak payda oluşturarak işlerimiz hızlı ve profesyonel olmalıdır.

Biz Kimiz?

Şirketimiz hakkında kısa bir bilgi verecek olursak 1975 yılında Gaziantep’de dokuma sektöründe faaliyete başlayan havlu, kilim, battaniye gibi üretim yaparak bir aile şirketi olarak kurulmuş 1978 yılında halı üretimine başlamıştır.

Tekstil ve halı sektörünün yenilikçi firması olan Seral halı 2002 yılında e-ticaret faaliyetlerine start vermiştir. Bu alanda kendini geliştirerek kısa zamanda 9 farklı sanal mağaza açılışı yapmıştır. Ev tekstili, halı, çeyiz ürünleri ile müşterilerin kısa zamanda beğenisini kazanmıştır.

Stoklarımızda bulunan ürün çeşitliliği ile tüm yaş grubuna ait müşterilerin zevklerine ve bütçelerine uygun ürünleri müşterilerine ulaştırmaktadır. Binlerce müşterimize en uygun fiyat ile en hızlı şekilde ürünleri ulaştırmayı görev edinmiştir. Müşteri şikayetlerine anında çözüm bulabilen şirketimiz şu anda e-ticaret ortamında en yüksek müşteri memnuniyetine sahip firmalardan biridir.

Sizlerin memnuniyeti ve beğenisini kazanmak en önemli gayemiz, bu oluşan yapının devamlılığını diler ve sizleri aramızda görmekten mutluluk duyar keyifli alışverişler dileriz.

  • Deliklitaş Mah.Asarcıklı Cad.no:20/D ESKİŞEHİR Sevkiyat:Deliklitaş Mah.Avar Sok.no:7 ESKİŞEHİR
  • 0222-230 30 60
  • seralceyiz@hotmail.com.tr
  • http://www.seralhali.com