Sarıca Carpet

1970 yılında Sayın Mustafa SARICA tarafından Manisa Demirci de faaliyetlerine başlayan Sarıca Halı 1970 den Günümüze kadar gelişen teknolojiye ayak uydurarak, kendini yenileyerek ve müşteri memnuniyetini kazanarak yurt içi ve yurt dışında; camii, otel ve yurtlara halı sektöründe hizmet sunmaktadır.

Sarıca Halı; misyonu doğrultusunda…

Müşterilerinin koşulsuz memnuniyeti prensibinden yola çıkarak. Satış ve satış sonrası hizmete kadar tüm aşamalarda en yüksek kaliteyi sağlamaktadır… Yeni halı, seccade modelleri ve dizayn planları ile bu sektörde kendinden söz ettiren Sarıca Halı; kısa sürede halı sektöründe lider olmayı başarmıştır.

Sarıca Halı; Müşterilerinin koşulsuz memnuniyeti ve mutluluğunu hedefleyerek… Müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini, beklediklerinden daha kaliteli hizmet ile karşılamak için çalışıyor. İlişkilerinde saygılı, içten, açık ve dürüst bir yapı içerisinde olmayı hedefleyerek… Müşterilerine sürekli olarak yeni ve yaratıcı modeller sunuyor. Toplumun yaşam kalitesinin yükseltilmesine de katkıda bulunmaya çalışıyor.

Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı Caddesi

No:29 Demirci / MANİSA
Tel & Faks:+90 (236) 462 29 21

+90 (537) 632 18 99

saricahali@hotmail.com

www.saricahali.com.tr