PETRA End. Ür. San. ve Tic. Ltd. Şti.

PETRA olarak, kaliteli ve çevreye saygılı yer kaplama malzemelerini, ihtiyaçlara uygun renk, desen ve teknik özelliklerle en ekonomik koşullarda siz değerli müşterilerimize tam 23 senedir sunuyoruz. Yer kaplama malzemeleri sektörünün lider kuruluşlarından biri olarak, kurulduğumuz 1993 yılından bu yana, hızla artan pazar payına ilaveten üstün kalite ve hizmet anlayışı ile sektörümüzde son kullanıcılar, tasarımcılar, iç mekân ve zemin sektörü profesyonelleri tarafından tercih ediliyoruz.

Karo Halı / Rulo Halı / Ofis Halısı / Ticari Halılar / Otel Halıları / Uçak-Gemi Halıları

İlham alan ve veren tasarımları, ” – ”  Negative Carbon Emmision / Negatif carbon emisyonlu fabrikaları , Geri dönüştürülebilir ürünleri, yıllardır aldığı ” Most Ethical Companies – En Etik şirketler” ödülü, baskı – dokuma üretim kabiliyeti ve daha pek çok özelliği ile Milliken halıları heyecan vericidir. PETRA, tasarım,yenilikçi ve çevreci üretim konularında Dünyanın lider halı üreticilerinden Milliken firmasının Türkiye Genel Yetkilisidir.

Lüks Vinil Zemin Kaplamaları

Ahşap, Parke, Taş ve Seramik zeminlerden esinlenerek tasarlanan lüks vinil zeminler, doğal kaynaklar tüketilmeden üretilmesi, cila – bakım gerektirmemesi,sudan etkilenmemesi, antibakteriyel yapısı vb… pek çok artısı ve 10-15 yıl garantisiyle uygulandığı her alanda kullanıcılarını her anlamda memnun eder. PETRA, tasarımları ile göz kamaştıran Designflooring Lüks Vinil zemin malzemelerinin Türkiye Genel Yetkilisidir.

Kauçuk-Rubber Yer Kaplamaları
Kauçuk ağacı reçinesi ve taş parşalarının karışımından oluşan,tamamen doğal, zehirli gaz çıkışı olmayan, insana ve çevreye saygılı olduğu kadar bakımı da kolay ve dayanımı çok yüksek olan kauçuk zemin malzemeleri kullanıldığı mekanlarla özdeşleşir. PETRA Indelval Kauçuk Zemin kaplamalarının Türkiye ve Bölge Genel Yetkilisidir.

Yazılabilir Duvar Boyası – Ideapaint

Duvarınıza fikirlerinizi, notlarınızı yazabildiğiniz, üzerinde çizimler yapabildiğiniz,çocuklarınızın hayal güçlerini koskoca bir duvarda görmelerini sağlayan bir duvar boyasıdır Ideapaint. PETRA Ideapaint yazılabilir duvar boyalarının Türkiye Genel Yetkilisidir.

  • Adres : Cumhuriyet Mah. Hacıosman Bayırı Cad. No: 19 34457 Sarıyer / İstanbul
  • Tel : +90 212 287 61 58
  • Fax : +90 212 287 61 59
  • e-posta : info@petratr.com
  • www.petratr.com