Özdemirler Halı Paz. San. ve Tic. Ltd. Şti.

1987 yılında Ankara’da faaliyetine başlayan firmamız ilk olarak halı sektöründe tek mağaza olarak satışlarını gerçekleştirmiş zamanla ürün gamını ve mağaza sayısını genişleterek halı, mobilya, ev tekstili, küçük ev aletleri, züccaciye ve perde kategorilerinde 30 yıla yakın tecrübesi ile satışlarına devam etmiş ve etmektedir.

2011 yılı itibari ile yeni bir ticari alan olan e-ticaret sektörüne giriş yapmış ve günümüz de Türkiye’de tanınmış bir çok e-ticaret sitesine halı, perde ve ev tekstili ürünlerinin tedariğini sağlamaya başlamıştır.

Faaliyet de olduğumuz her iki alanda da önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. Bu sebeple ürünlerimizin tamamı, Türkiye’nin tanınan markalı ürünleridir ve orijinal üründür.

Firma olarak ürün orijinalliğine, temin süresine, fatura ile beraber gönderime ve en yeni ürünleri en uygun fiyatlarla sizlere ulaştırmayı önemsiyoruz ve politikamızı bu doğrultularda yürütüyoruz.

09:00 – 19:30 saatleri arasında iletişim numaramız ve ya mail üzerinden bizlere ulaşabilir, ürünlerimiz hakkında bilgi, stok durumu ve ya satın almış olduğunuz ürün hakkında herhangi bir sorunu bizlere iletebilirsiniz. Sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız.

Tüm satış portallarımızda binlerce ürünümüz sizlere ücretsiz olarak kargolanmakta, herhangi bir memnuniyetsizlik ve ya sorunda ücretsiz kargo ile iade almaktayız. Sizlere hiçbir şekilde maddi yük ve sorumluluk yüklememekteyiz.

Ürünün size fatura edildiği tarihten itibaren, 15 gün içerisinde herhangi bir sebep belirtmeksizin iade ve değişim hakkınız olduğunu hatırlatmak isteriz.

  • İstanbul Yolu Üzeri Batı Sitesi Mh. Gersan Sanayi Sitesi 2307. Sk No: 8 06370 Yenimahalle / ANKARA
  •  +90 (312) 226 10 44
  •  info@ozdemirlerhali.com.tr
  • www.ozdemirlerhali.com.tr