Osmanlı Karo Halıcılık

Karo halı polyamit iplikten üretilen ve genellikle 50×50 ebatlarında satışa sunulan, hijyenik, antistatik ve akustik özelliklerde, kullanışlı yer döşeme çeşididir. Üretim kalitesi ile rutubet ve küf oluşumların önüne geçmekte ve sağlıklı ve hijyenik alanların oluşturulmasına katkı sağlayan bu döşemeler, başka bir alana nakledilebilme özellikleri sayesinde de kullanıcısına ekonomik ve kullanışlı çözümler sunmaktadır. Ticari alanların en çok tercih ettiği döşemeler arasında yer alan bu çözümler, Tiyatrolarda, ofislerde, kongre salonlarında, otellerde, bankalarda, devlet dairelerinde ve havaalanlarında kullanılmakta olup, sağlamış olduğu yürüme konforu ve yaya trafiğine açık yapısı itibariyle büyük beğeni ve talepler toplamaktadır.

Kurulum ve kullanım kolaylığı: Karo halı nerdeyse tüm düz yüzeylere uygulanabilmesi açısından kullanım kolaylığı sunmaktadır.

Çok çeşitli desen ve renk seçeneklerine sahip olması, ısı ve ses izolasyonu sağlaması, döşeme kolaylığı ve yürüme rahatlığı, bu ürünün başlıca özellikleri arasında yer alırken, elit görüntüsü de her alanın ve mekânın dekorasyonuna uyum sağlamasına ve buda ürüne ayrı bir nitelik ve değer kazandırmasına neden olmaktadır. Karo Halı Çeşitleri bakımından pek çok farklı malzemeler ve bileşenlerden oluşmakta olup, sahip olduğu zengin renk ve model seçenekleri müşteri beğenisine sunmaktadır.

Karo Halı Fiyatları bakımından ekonomik olmasının yanında uzun ömürlü bir kullanım sağlamaktadır ve 50×50 ölçülerinde istenilen desende ya da renkte, gramaj bazında M2 , başına 1000gr, 1200gr, 1400gr ve 1600gr polyemit ya da yün seçenekleriyle tercihiniz doğrultusunda döşenmektedir.

  • Soğukpınar Mah.Adnan Kahveci Caddesi  No:80/A Çekmeköy-İstanbul
  • 0 216 999 96 26
  • info@osmanlikarohali.com
  • www.osmanlikarohali.net