Okur Zemin

Firmamız Okur Zemin 1990 yılında kurulmuştur. İşimize duyduğumuz saygı, çalışmalarımızdaki titizlik, müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek, kaliteli ve sağlam ürün imkânı sağlamak temel prensiplerimizdendir. Gelişen pazarda işyeri ve konut zeminlerinde uygulanacak ürünleri ulusal ve uluslararası seviyede yakından takip edip piyasanın taleplerine en doğru ürünü, en uygun biçimde karşılamayı kendine ilke edinen Okur Zemin, istikrarlı büyümesini sürdürmeye devam etmektedir. Özellikler karo halı ile ilgili son yıllarda gelişen pazara ayak uyduran firmamız, saygı ve hoşgörüden taviz vermeden sektöründe öncü bir kuruluş olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

  Firmamız karo halı, PVC yer kaplaması, laminat parke, yükseltilmiş döşeme ve çeşitli zemin kaplamaları alanında hizmet vererek Pazar içerisinde satışlarını yükseltmeyi hedeflemektedir.

Merkezi Kocaeli/Gebze’de bulunan Okur Zemin İstanbul, Ankara ve Antalya’da bulunan bölge müdürlüklerinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Yurtiçi ve yurtdışında bulunan önde gelen iç mekân zemin kaplama malzeme üreticilerinin ürünlerini doğrudan temin ederek, ülke çapındaki yaygın satış ağı üzerinden satışını yapmakta ve projelere uygulatmaktadır.

                Vizyonumuz; Yaşama değer ve renk katan öncü bir kuruluş olmaktır.

                Misyonumuz; Doğru ürün ve hizmeti doğru fiyatla doğru zamanda sunarak, kaliteyi müşterilerimize yaşatmaktır.

  • Atatürk Mh. Turgut Özal Bulvarı Gardenya Plaza5 Kat: 4 Ataşehir / İstanbul – TÜRKİYE
  • T : +90 216 574 63 63 | +90 216 574 63 64
  • F : +90 216 574 63 65
  •  info@okurzemin.com
  • www.okurzemin.com