Mahoor Carpet Co.

Makine halı üreticisi olarak Nima Baft Co. 1997 yılında, Kashan, İran’da inovasyon, ihracat ve istihdam amacıyla kurulmuştur. Bu şirket, Avrupa makine ve teknik hammadde ve dokuma ürünleri laboratuvarı gibi kalite kontrol araçlarının modern ve en yeni teknolojisini kullanarak faaliyetlerine başlamıştır. Profesyonel ve bilgili tekstil uzmanları kullanarak kalitelerini geliştirmeye çalışır.

Nima Baft, istenen hammaddeyi, uygun rengi kullanarak ve geleneksel İran sanatına dayanarak ürünlerini pazara ihraç edebilir.

Sonlandırma bölümünde artan pazar taleplerinin bir sonucu olarak, Nima Baft, 2011 yılında Mahoor Carpet & Chemical (MCC) adlı kimyasal maddeyi kapsayacak şekilde üretim yelpazesini genişletti. Kimyasallarımız Nanomalzemeye dayanır ve farklı yüzeyler için uygulanır. Kimyasal malzemenin yeni bölümü aşağıdaki gibidir:

– Su geçirmez

– Antibakteriyel madde

– Alev geciktirici

– Kendi Kendini Temizler

Nima Baft, 2005 yılında İran Ulusal Standardı’nı alabilen yönetici ve uzman personelinin çabalarıyla gurur duyuyor. Aynı zamanda, İran Tekstil Endüstrileri’nin İhracat Birliği ve Derneğinin üyesidir ve ISO 9001’i elde etmeyi başarmıştır.

Nima Baft, faaliyetlerini geliştirmek ve Tekstil terbiye işlemlerinde kimyasal madde tedarik etmek için diğer şirketlerle işbirliği yapmaya hazır olduğunu duyurmak istiyor.

  • Unit 7. No 31. Shahrtash Alley. Sahand St. Andishe Cross Road. Beheshti Ave. Tehran/ Iran
  • Tell : +982188526508-10
  •  Fax : +982188503569
  • info@mahoorcarpet.com
  • info@nimacarpet.com
  • www.mahoorcarpet.com