Kotil Dış Ticaret

1979 senesinde İstanbul’da kurulan Kotil Dış Ticaret, her geçen gün kendini yenileyen ve geliştiren firma anlayışıyla, Türk iç dekorasyon ve yer döşemeleri sektöründe hizmet vermektedir. 1996 senesinde ülkemizin Gümrük Birliği’ne girmesiyle birlikte, halıda Avrupa’nın önde gelen gruplarından Associated Weavers Europe ve Ideal Floorcoverings ile uzun vadeli bir işbirliğine başlayan Kotil, markalarını ve çeşidini genişleterek günümüzde laminat parke, lamine parke, vinil yer döşemeleri, kauçuk, karo halı, jaluzi ve perde sistemleri alanlarında da en iyi markaların Türkiye distribütörü olarak faaliyet göstermektedir.

Türkiye pazarına toptan dağıtım, çözüm ortakları ile proje bazlı uygulama ve Contesse franchise mağaza zinciri ile hizmet vermekte olan Kotil, ürün çeşidini ve faaliyet alanlarını her geçen gün yenilemek ve geliştirmekle beraber, her yeni üründe aynı kalite ve güvenilirlik seviyesini korumayı da firma misyonu olarak benimsemiştir.
Faaliyet alanlarına 2007 senesinde ihracatı da ekleyen Kotil, bugün doğu Avrupa, Türki Cumhuriyetler ve Orta Doğu’ya yelpazesindeki ürünleri ihrac etmektedir. Ayrıca Amerikan Vertex Grubu ile birlikte 2008 senesinde Belçika’da Contesse NV isimli bir ortak iştirak kurarak grubun ürünlerinin Avrupa dağıtımını üstlenmiştir.

Sarıgazi Sanayi Bölgesi’nde 20.000m2 kapalı alanda kurulu merkez ofis ve dağıtım tesisleri; Ankara, İzmir, Samsun ve Adana’da bölge müdürlük ve depoları; İstanbul Bostancı, Maltepe, ve Ankara Ulus showroomları ve Türkiye çapındakı 800’ü aşkın bayi ağı ile Kotil, sektörünün en düzenli, profesyonel ve sağlam altyapısına sahiptir. Disiplini ve dürüstlüğünden asla ödün vermeyen Kotil, prensipleri ve vizyonuyla sektöründe hep yön belirleyici olmaya devam edecektir.

Kotil Collection’la Stilinizi Yaratın!

50’den fazla model seçeneği ve 400 renk alternatifiyle, estetik ve kaliteyi bir arada sunmayı baz alan Kotil Collection, dünyanın önde gelen yer döşemesi markalarını Türk tüketicisiyle buluşturuyor. Aralarında Associated Weavers, Ideal, Mohawk, Balsan gibi dünyada halı denince ilk akla gelen markaların; Balterio, Egger, Floorline, Contesse, Allure, Tarkett, IVC gibi en büyük laminat parke ve vinil yer döşemeleri üreticilerinin; kauçuk zemin döşemeleri lideri Mondo’nun ve lamine parke üretiminde Avrupa’nın en büyüklerinden biri olan Greenkett’in ürünlerinin yer aldığı Kotil Collection, herkesin mutlaka kendi zevkine göre bir şey bulabileceği zengin bir koleksiyon olma özelliğini taşıyor.

Sektördeki diğer markalardan özgün tasarımları, yaratıcı çözüm önerileri, kişiye özel baskı ve desen alternatifi gibi özellikleriyle ayrılan Kotil Collection, tam 30 senedir Türk iç dekorasyon ve yer döşemeleri sektörüne hizmet vermekte olan Kotil Dış Ticaret’in güvenilirliğini, güçlü ve yaygın servis ağını ve kaliteli hizmet garantisini de arkasına alıyor.

  • Adres      :   Emek Mah. Sıvat cad. 11-A-B Sancaktepe / İstanbul
  • Telefon   :   +90 (216) 410 25 76-86
  •  Faks       :   +90 (216) 361 01 87
  •  E-Posta  :    info@kotil.com
  • www.kotil.com