Klassis A.Ş.

Yapı sektöründe faaliyet göstermek üzere 1989 yılında kurulmuştur. Faaliyet alanları karo halı, rulo halı, ofis mobilyaları, parke, arşiv ve depo sistemleri, iç ve dış mekan yükseltilmiş döşeme sistemleri, sinema-tiyatro-konferans ve oditoryum koltuklarının proje, satış, uygulama ve servis hizmetlerinden oluşmaktadır. Konularında lider firmaları temsil eden Klassis, Türkiye ve bölge ülkelerde önemli referanslara sahiptir.

Interface’in Yeni Koleksiyonu Touch of Timber ile tanışın.

Her bir koleksiyonu ile tasarımda yenilikler yaratan Interface, yeni koleksiyonu ile de zemin tasarımındaki farklılığını ortaya koydu.

Ahşabın doğal ve minimal görüntüsünden esinlenerek tasarlanan yeni koleksiyon ahşaptan vazgeçemeyenler ama aynı zamanda yumuşak halı konforunu yaşamak isteyenler için mükemmel bir alternatif sunuyor.

Farklı renk seçenekleri sunan yeni koleksiyon, ayrıca uygulama çeşitliliği ile de kullanıcılarına sınırsız bir tasarım olanağı veriyor.

Interface’in diğer tüm ürünlerinde olduğu gibi yine %100 geri dönüştürülmüş ipliklerden üretilen koleksiyon tamamen sürdürülebilir bir çözüm!

Interface EqualMeasure Koleksiyonu

İki sokağın kesiştiği ve dört yöne ayrılan bir yol hayal edin. EqualMeasure Koleksiyonu ile hayaller gerçeklere dönüştü.

EqualMeasure Koleksiyonu, geleneksel parke taşlı sokaklardan ilham alınarak aslına sadık ama bir o kadar da orijinal bir harmoniyle tasarlandı. Sokakların klasik ve düzensiz görünümü lüks ve yumuşak halı döşemesiyle bir araya getirilerek oluşturulan koleksiyon, pastel renk paleti ile yüksek yoğunluklu atmosferler içinde kalan alanlarda açık ofis etkisi yaratarak yeni sığınaklar sunuyor.

 

  • Cumhuriyet Caddesi 50 E Harbiye 34367 Sisli – Istanbul TURKEY
  • T : +90 (212) 248 97 77
  • F : +90 (212) 247 15 65
  • GSM : +90 (530) 520 77 87
  • klassis@klassis.com
  • www.klassis.com