Karo halı sektörünün önde gelen marka ve modelleri

Voxflor, Burmatex, Flotex ve Artlines gibi dünyanın önde gelen karo halı markaları Türkiye’de ilk defa www.karohalici.com’da bir arada satışa sunuluyor. Sitede ayrıca büyük projeler için fiyat teklifi, daha küçük proje ve metrajlar için e-ticaret online satış hizmeti de veriliyor.

Karo, rulo, altıgen formlarda renkli, yaratıcı, şık tasarımları ile Voxflor, son teknoloji ürünü ve son trendi tasarım modelleriyle Burmatex, yüzeyindeki grafik, dijital ve yenilikçi tasarımlarıyla yüksek teknoloji ofis halısı Flotex ürünleri www.karohalici.com’ da. Karo halının yanında plank ve rulo halı satışı da yapılan sitede her proje ve bütçeye uygun fiyatlı ofis halıları İstanbul stoklu olarak bir arada bulabilmek mümkün.

İstanbul içi hızlı teslimat ile Türkiye’nin tüm illerine 7/24 ve yüzde 100 kalite güvencesi ile hizmet sunan www.karohalici.com, Ateco Zemin güvencesiyle ziyaretçileriyle buluşuyor. Karo halıların zemine döşenmesi noktasında ISG sertifikalı uygulama personeli ile uygulama desteği de sunuluyor.

www.karohalici.com, farklı model ve renkteki ürünler için Maslak’taki showroom’unda kullanıcılara hizmet vermeye devam ediyor.