Jiangsu Jiamao Carpet

JiaMao halı co., LTD., 1989 yılında kurulan ShangHai AnTing uluslararası Motown ve jiangsu HuaQiao uluslararası iş merkezi arasında Asya Pasifik plaza içinde merkez üssü, dongtai, Jiangsu eyaletinde bulunmaktadır.
Aralıksız çabalarının 20 yıldan fazla sonra, o küçük şirketten yavaş yavaş halı üretim üssü üretim ve satış entegrasyonu, ticari halı fayans küresel tanınmış şirketler için hizmet, “XinAi” marka serisi halı üretimi için geliştirdi gitti yurtiçi ve yurtdışındaki kullanıcılar tarafından çok sevildi.
JiaMao’nun genç ve pragmatik yeni nesil yönetim ekibi, canlılık ve tutku, güven ve hayal dolu, “dürüstlük, kalite ilk” bizim inanç olarak, İşletmelerin sürekli yenilik ve gelişme, 20000 metrekare fabrika iyi bir ortam sağlamak için Leading atın işletmelerin üretimi için, ISO9001 standardizasyon kalite yönetim sistemi marka konumu ve yüksek kaliteli ürünler, halı kalitesi tüm dünya için endüstri standardı karşılamak oluşturdu.
Fabrikamız, uluslararası gelişmiş makine tufting bilgisayar jakar birçok setleri ile donatılmıştır, mevcut pazarda halı döşeme için tüm popüler desen, 3.5 milyon metrekarelik yıllık üretim kapasitesi üretebilir.

Industrial Park,
Sancang Town,
224200 Dongtai
China
Phone: +86 515 85628858
Fax: +86 515 85628958