Hellsten Flooring Ltd.

Batı Finlandiya’daki Ilmajoki’de bulunan aile şirketi Hellsten Flooring 1979 yılında kuruldu. Dokuma vinil döşeme ve fayans üretiminde uzmanlaştık. Ürünlerimizin üretiminde, bu amaçla özel olarak tasarlanmış plastikler kullanıyoruz. Bizim tarafımızdan üretilen tüm döşemeler ve fayanslar, kalıcı, güvenli ve bakımı kolaydır. Bu nedenle, kolaylık ve rahatlık ararken, seçimimiz kesinlikle sizin aradığınız şeye sahip olacaktır – ev ve kamu kullanımı için.

Çok yönlü bir koleksiyon

Ilmajoki fabrikamızda, birçok tat için zemin hazırlarız: Düz, Rumba Plus, Salsa, Avanti, Metalik ve yenilikler Ses ve Caz – hepsi özenle geliştirilmiş ve her biri kendine özgü niteliklere sahip profesyonel modeller. Üstelik kolay, temiz, yalıtkan, ses emicidir. Modellerimizi tanımak, onlara aşık olmak ve ihtiyaçlarınız için en iyi seçimi bulmak için zaman ayırın. Tüm modellerin kurulumu kolaydır ve dikiş yeri fark edilmez.

Bize ulaşın ve daha fazla bilgi isteyin

Eğer kaliteli vinil döşeme veya fayans ile ilgileniyorsanız, o zaman Hellsten Flooring’in ürünleri sizin için. Web sitemizdeki seçime göz atabilir ve ilginizi çekecek ve biraz daha bilgi edinmek isterseniz hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.