Hayikama Makine

70’li yılların başında el dokuma halı imalatı ile profesyonel iş dünyasına merhaba diyen firmamız, 80’li yıllarda müşterilerinden gelen yoğun talepler üzerine halı temizleme çalışmalarını da hizmet yelpazesine katmıştır. Kurumumuza kimliğini veren vizyoner bakış açısıyla, geleceğin önemli iş kollarından biri olacağını bilen ve bu konuda yatırımlarını artıran firmamız, teknolojik yatırımlar yapmıştır. O dönem halı temizleme maliyetlerinin ekonomik olmaması ve müşteri beklentilerine uygun şekilde daha kaliteli üretim yapılabilmesi amacıyla sektörün gördüğü en ileri teknoloji içeren modeller kullanılmıştır.

Bilgi birikimi neticesinde 2000’li yılların başında ilk kez işletmemiz, endüstriyel halı yıkama makinaları imal etmeye başlamış, kalite çizgisini bir adım öteye taşımıştır. Halıların kaliteli ve en ekonomik şekilde temizlenebilmesi için yeni makine modelleri tasarlanarak seri üretime geçilmiştir. Üretilen modeller, gerek yurt içinde gerek yurt dışında yoğun talep görerek minimum maliyetle maksimum verimlilik prensibimizin yansıması olarak hizmet vermektedir.

Endüstriyel halı yıkama sistemlerinde profesyonel çözümler sunan Hayıkama, kısa sürede sektörün lider markalarından biri hailine gelmiştir. Halı yıkama sektöründeki enerji ve işçilik maliyetlerini düşüren, hizmet kalitesini optimize eden ileri teknoloji ürünü makineler üreten kurumumuz, ilk günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir anlayışı benimsemiştir.

Bünyesinde otomatik halı yıkama makineleri, halı sıkma santrifüjleri, hav alma ve paketleme makineleri, halı toz alma makineleri imalatı barındıran Hayıkama, teknoloji kullanan değil teknoloji üreten bir marka olarak sektöründe ayrışmayı başarmıştır.

Sadece makine imalatı ve satışıyla değil, yıkama sektörünün sorunlarına tecrübesiyle çözümler üreten, bu alanda danışmanlık ve eğitim hizmetleri sunan Hayıkama, önemli bir çözüm ortağı olmaktan gurur duymaktadır. Müşterilerine dünya standartlarında en yeni ve en gelişmiş ürünleri, yetkin kadrosu ile eksiksiz bir şekilde sunan markamız, beklenenden fazlasını sunarak topluma ve çalışanlarına kattığı değeri istikrarlı bir şekilde artırmaktadır.

AR-GE çalışmalarında da etkin bir rol oynayan bu alanda sektörüne öncülük eden kurumumuz, 45 yıla yakın bir süredir kalitenin sembolü olmayı başarmış, müşterilerinin güvenine layık olmaya çalışmıştır.

Minareliçavuş Mah. 105 (290) Sok. No:10/1 Nilüfer/Bursa
tel.: +90 224 411 0 356
fax.: +90 224 411 1 013
gsm.: +90 554 205 81 66
e-mail.: hym@hayikama.com / export@hayikama.com
www.hayikama.com.tr