HALICIZADE HALI KİLİM EL SANATLARI EV TEKSTİLİ MADENCİLİK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

Özgün desen ve renkleri ödeme kolaylıkları, güvenilir etiketleri ve saygın hizmeti ile Halıcızade müşterilerini hem ayrıcalıklı kılıyor hem de alışverişte büyük kolaylıklar sağlıyor. Sektörde uzun yıllara dayanan deneyim ve birikimini 11 yıldır Turan Güneş’teki mağazasında Başkentlilere sunan HALICIZADE, Alacaatlı Caddesi üzerinde de hizmet vermektedir. Firmamızın kullandığı mecralardan biri olan “Klasikten Moderne” farklı özelliklerde ki çeşitliliği vurguluyor.

Halıcızade’nin zengin koleksiyonlarında günün trendlerine uygun modern çizgilere sahip, post, deri ve natürel malzemelerle kombinlenmiş özel tasarım halıların yanı sıra geçmişi yüz yıllara dayanan hikayeleri anlatan desen ve renklerde ipekli yünlü el dokuması halılar da bulunuyor.

Firmamız aynı zamanda kişiye mekana ya da mobilyaya özel ölçü, renk ve desende üretim yapabiliyor. Kişisel tercihlerde ya da döşenecek mekanın özelliklerine göre üretim yapabilmek müşteriler için de oldukça cazip bir özellik Mutfaktan banyoya, genç ve çocuk odalarına, yaşam köşelerinden, salonlara, evlerden, ofislere kadar uzanan geniş bir yelpazade. Farklı malzemelerden üretilmiş halı çeşitleri farklı zevklere cevap verebilmenin yanı sıra hemen her bütçeyi cevaplayabilmek anlamınada geliyor.

Sektörde birçok ilke imza atarak adından söz ettiren Halıcızade, başlatmış olduğu “Güvenilir Etiket” uygulaması ile de müşteriyi huzursuz edebilecek tüm unsurları demiş, bu etiketlerde müşteriler herhangi bir yanılgıya uğramadan, huzurla alışveriş yapabilirler.

  • A: Turan Güneş Bulvarı No:29 Yıldız Çankaya/ ANKARA
  • T: +90 312 443 06 91
  • F: +90 312 443 06 95
  • www.halicizade.com
  • info@halicizade.com