HALICA

HALICA serüvenimiz Karakuşlar Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti. olarak Bursa’da başladı. Yüzyıllardan günümüze dek TÜRK EL HALICILIĞININ geliştirilmesi, el halı üretim faaliyetlerinin yaygınlaştırılması, kullanımdaki kalite standardı ile Kalitenin korunması ve canlandırılması amacıyla 1975 yılında kurulmuştur. Kuruluş amacıyla devraldığı kültürel mirasın büyüklüğü ve sorumluluğunun bilinci ile yurt sathına yayılmış el halı atölyeleri binlerce halı tezgâhlarıyla her bir düğümü usta ellerce tek tek dokunan geleneksel el halıcılığımızın başarılı ve gelişmiş ürünlerini çağdaş yorumla sunuyoruz.

Geçen zaman içinde Bursa’da İzmir yolu üzerindeki Merkez mağazamız 3000 m2, Bursa Cumhuriyet Caddesi üzerindeki 5 katlı Mağazamız 2000m2 ve Bursa Mudanya yolu Outlet Mağazamız ise 4 katlı 1000m2lik alana sahip olup yerli ve dünya markalarını satışa sunmaktayız. Bursa dışında İzmit, Eskişehir ve en son 2011 yılında 5000m2 olarak İstanbul mağazamızı hizmete sunduk. İstanbul’un en büyük halı showroomu olan mağazamız dünyanın seçkin halılarını bulabileceğiniz tek showroomdur. HALICA tüketici beklenti ve ihtiyaçlarına göre kendini yenileyebilmesi, kalitesinden taviz vermeyen ilkeleri ve profesyonel takım ruhu anlayışı ile hizmet vermektedir.

Misyonumuz: Çalışanlarımız ve çok kıymetli müşterilerimizle karşılıklı saygı ve güvenle “Müşteri Memnuniyeti” odaklı çalışmalarımızı istekli bir şekilde sürdürmektir.

Vizyonumuz: HALI sektöründe geniş ürün grubu uygun fiyat, en iyi hizmet ve sosyal sorumluluk bilinciyle yurt çapında sektörün lider firmalarından biri olmak en önemli hedefimizdir.

  • Odunluk Mah. İzmir Yolu Cad. Carrefour Yanı No: 31 Nilüfer
  • Tel : 0224 453 10 00
  • Fax: 0224 452 7435
  • Gsm: 0533 953 5800
  • E-Mail: halica@halica.com.tr
  • www.halica.com.tr