“Halı yıkama makineleri“ bir çok yönden insanların hayatlarını kolaylaştırır.

İnsanların eski usülde oklava yardımıyla halıları dövüp deterjan ile çitilemeleri hanımlar için kaçınılmaz derecede zordur.

Aynı zamanda insanların sosyal hayatlarınıda etkilemekle birlikte el ile yıkamak bir çok insanın zamanını çalmaktadır.

Genelde eski usül el ile halı yıkama makinesi olmadan yapan insanların birçoğu bir takım saglık problemleriyle karşılaşmaktadır.

Bu tarz olumsuzlukların üstüne halıların en alt katmanındaki kirlerin çıkmadığıda gözlemlenmiştir.İşte tamda bu yüzden Dönertaş halı yıkama makineleri bu konuda bir çok insanın hayatını kurtarmaktadır.

En son teknolojiyle ürettiğimiz,en kaliteli malzemeler kullandığımız halı yıkama makinalarımız siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.

Halı yıkama makineleri mizin tüm hayatınızdaki olumsuz sorunları kaldırmak ve sizlerin hayatını dahada çok kolaylaştırmak için burdadır.

Dönertaşhalı yıkama makinalarıyıkamasıkmakurutma özellikleri içeren tüm makinalarıda içinde bulundurmaktadır.

Böylece halı yıkama makinaları mız sayesinde halınızın kötü kokmasını çürümesini ve dokumalarının bozulmasını  engelleyebilirsiniz.

Halı Toz Alma ve Silkeleme Makinasıhalı yıkama makineleri ile işlemine başladıktan sonra, yıkama makinasına geçmeden önce kullanılan jop sistemi yardımıyla halının kılları arasında kalan yabancı cisimleri ve tozları konveyör bandı aracılığıyla dışarı atmaktadır.

halı yıkama makinası, toz alma ve silkeleme makinasının yapacağı gibi işlemleri yapmayacaktır. Mesela tozları ve yabancı cisimleri halının dışına atmak gibi… Özellikle makarna türü (shaggy) türü halıları silkeleme makinasından geçirmek çok önemlidir.

Aksi taktirde, yıkamasından şüphe duyulmayacaktır fakat halınız yıkanıp, sıkılıp, kurutulup tüm havından arındıktan sonra halınızın en alt kısmında, kıl aralarında  farklı cisim veya eşyalar bulunabilir.