GÜVEN YARN

1930 yılında Güven Gıda olarak gıda sektöründe faaliyete başlayan firmamız, daha sonraki yıllarda büyümesini sürdürmüş, kurumsallaşmasını tamamlamış, sektöründe sayılı pazarlama ve dağıtım şirketlerinden biri haline gelmiştir. Bugün de güçlü personeli ve araç filosuyla faaliyetine devam etmektedir.

Firmamız bünyesinde kurulan Güven İplik, 2003 yılında Gaziantep 2. Organize Sanayi Bölgesinde yıllık 4000 ton kapasite ile PP-BCF halı ipliği üretimine başlamıştır. Daha sonra, gelişen müşteri talepleri doğrultusunda ürün yelpazesini ve yıllık üretim kapasitesini artırmak amacıyla ilerleyen yıllarda yeni yatırımlar yapmış ve bugün itibariyle 17.000 ton halı ipliği üretim kapasitesine ulaşmıştır.

Güven İplik’in ürettiği değişik kalite ve renklerdeki polipropilen iplikler, parça makina halısı, duvardan duvara halı, banyo ve araba paspasları ve döşemelik kumaş üretiminde kullanılmaktadır.

Firmamız iplik üretimini; son teknoloji ürünü makinalarla ve alanında uzman bir ekiple gerçekleştirmektedir. Yine ekibimiz tarafından kalite kontrol laboratuarımızda hammadde girişinden, mamül madde çıkışına kadar üretimin her aşaması test edilmekte ve kontrolden geçirilmektedir. Bu doğrultuda ürünlerimiz üstün ve kusursuz bir kalite anlayışıyla müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır.

Hedefimiz, sektörümüzde ekibimizle beraber sağlam adımlarla büyümek ve müşterilerimize her zaman doğru ürünü, doğru hizmet anlayışıyla sunabilme gayreti içinde olmaktır.

Adres
:
2. Organize Sanayi Bölgesi Sani Konukoğlu Bulvarı 27120 Başpınar / Gaziantep / Türkiye
Telefon
:
+90 342 337 39 50 (pbx)
Faks
:
+90 342 337 39 57
Web
:
www.guveniplik.com
E – Posta
:
info@guveniplik.com