GÜNDÜZ YER DÖŞEME HALI

Firmamız 2000 yılı Eylül ayında İthal PVC yer döşemeleri alanında faaliyete başlamıştır. 2001 yılında SARAY HALI bayiliği de alınarak makine halısı ürün yelpazemize eklenmiştir. İthal PVC yer döşemeleri yanısıra SERFLOOR PVC Rulo ve Karo yer döşemeleri ile Laminat Parke satışına başlanmıştır. Ayrıca Tarkett ve Gerflor markasının hastane ve işyerleri için ürettiği özel Homojen PVC Kaplama ürünlerini Proje bazlı olarak yapmaktayız.

Başlangıçta ,Karakol Caddesindeki 75 m2 lik bir mağazada hizmet veren firmamız; ürün yelpazesinin genişlemesi ve SARAY HALI OUTLET Ürünlerinin Türkiye’ deki ilk satış mağazasının işletmeciliğini aldıktan sonra Emlak Konutları girişindeki 900 m2 mağaza ve deposu ile bahçeli otoparkı olan Saray Halı Trakya Merkez Binasını da işletmeye açarak faaliyetine devam etmekteyken, 2014 yılı sonunda Özel REYAP hastanesi karşısında bulunan Total benzinlik içerisindeki diğer bir mağazayı da hizmete alarak halkımıza daha yakın olmayı amaçlamıştır.

Mağazalarımızda Saray ve Tiffany Halı dışında ; Laminat Parke , PVC yer döşemeleri(konut ve yoğun trafik), kıvırcık paspas , Jel tabanlı yolluk ; Duvardan Duvara Halı ve çim halı çeşitleri ile ithal Duvar Kağıtları , Confetti Lisanslı Çocuk Halıları ve klozet takımları satılmaktadır. Firmamızı ayrıcalıklı kılan ,sattığımız ürünlerin işçiliğini yapan sürekli bize bağlı bir “Usta Ekibimiz”in olmasıdır.

Her üç mağazamızda da , Tecrübeli Satış Ekibimizin desteğiyle , 29 farklı kaliteyle üretilen her zevke uygun tüm Saray ve Tiffany Halı KATALOG ÜRÜNLERİ ’nin yanı sıra; Saray Halı’ nın İhraç Fazlası ve katalog dışı olan OUTLET ÜRÜNLERİ ni bir arada görebilirsiniz. Trakya da mağaza büyüklüğü , çeşitlilik , uygun fiyatlar ve bahçeli otoparkı ile eşi olmayan bir alışveriş konforunu siz de yaşayabilirsiniz.

Misyonumuz;

Güvenilebilir, sıcak ve rahat bir ortamda Ev ve İşyerleri Dekorasyonu konusunda müşterilerimizin her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecek kaliteli ürünlerin satıldığı bir mağazayı oluşturabilmektir.

Adres : Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi No:48/5 (Karakol Caddesi)
Telefon : 0282 654 90 29
Faks : 0282 654 90 30
Gsm : 0555 670 59 28
E-Posta : gunduzpervin@gmail.com

www.gunduzhali.com