Güler Halı

Güler Halı 1999 yılı itibari ile halı sektöründe faaliyete başlamış ve halen bu sektörde hizmet vermeye devam eden saygın kuruluşlar arasında yer almaktadır. Güler Halı kurucusu Mustafa GÜLER kuruluş yılı itibarı ile yüksek kalite bilinci ve hizmeti ile halı sektöründe bulunmaya devam etmektedir.

Güler Halı Kurucusu Mustafa GÜLER 25 yılı aşkın süredir halı sektöründe çalışması, sektörde etkin bir çok firmanin ürün tedarikçiliğini yapmasını sağlamıştır. Güler Halı, kuruluş yılından itibaren müşteri odaklı pazarlama stratejisini benimseyerek verilen hizmetin kalitesinde her zaman öncelikli olarak müşteri memnuniyetine değer vermiştir. Bu nedenden dolayıdır ki öncelik, müşteriye ve çevreye duyulan saygıdan gelmektedir. Sahip oldukları deneyimler sonucu iç ve dış pazarda edindikleri güvenilir ve saygın konumu Güler Halı’yı Kocaeli, Gebze bölgesinde halı sektöründe yükselme inancını getirmiştir. Firmamız kısa zaman içerisinde tecrübe, kalite ve hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini kazanmış ve her geçen gün pazar payını arttırmıştır. Hem kuruluşun varlığını tanıtmak hem de ülkemizin halı sektöründeki tanıtımına katkıda bulunmak üzere olan Güler Halı Çayırova da halı hizmetine devam etmektedir…

Kısa vadedeki hedefimiz, bu başarının ışığında, kalitemizden ödün vermeden yeni ve özgün halı tasarımları ile müşterilerimiz için yeni konseptler oluşturmak ve sadece satış esnasında değil, satış sonrasında da onların yanında olmaktır.

Uzun vadedeki hedefimiz, günümüzün ve geleceğin müşteri beklentileri doğrultusunda, kaynaklarımızı verimli ve doğru kullanarak kaliteyi artırmak ve bugün için bulunan satış noktamız da Kocaeli bölgesinin önemli halı merkezi olmayı hedeflemektedir.

Şimdiye kadar hizmet verdiğimiz başlıca firmalar; Şişe Cam, Akplas A.Ş, Akın Metal, Sarp Metal, Kayse A.Ş, Hisar Çelik, Bayramoğlu Resort Hotel, Adem Yavuz İ.Ö.O, 24 Kasım İ.Ö.O, Hisar Koleji olmak üzere referanslarımızdan bazılarıdır.

  • Yenimahalle Fatih Cad. No:103 Çayırova / KOCAELİ
  • 0 262 744 72 12
  • 0 543 669 77 02
  • gulerhali@hotmail.com
  • www.gulerhali.com