Gözde Halı

İşletmemiz 01 Nisan 2010 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Bu tarihten itibaren büyük bir özveri ile yeniliklere açık vizyonu sayesinde kararlı bir şekilde ilerlemektedir. Geçmişte olduğu gibi bugün de, halı, iç dekorasyonun en önemli ünitelerinden. Ama değişen bir şeyler var; yaşam modelleri çeşitleniyor, beğeniler farklılaşıyor, kullanım alışkanlıkları değişiyor. Halı artık “evladiyelik” bir ev eşyası olmanın ötesinde gerektiğinde kolaylıkla değiştirilebilecek dönemsel bir dekorasyon objesi olarak görülüyor. İlkbahar Yaz, Sonbahar Kış dönemlerine özel kreasyonlar hazırlayan geniş bir tasarım ekibiyle birlikte çalışıyor.

Vizyonumuz

Gözde Halı, müşterilerinin beklentilerinin üstünde ürünler sunarak dinamik bir şirket olmayı hedeflemektedir. Bu hedef ve stratejiler doğrultusunda kar eden, büyüyen ve prestijini arttıran bir kurum olarak memnuniyete odaklı çalışmalara ağırlık vermek Gözde Halı’nın gelecek çizgisini belirlemektedir.

Misyonumuz

Gözde Halı, halıcılık sektörüne adım attığı günden itibaren, insan ve çevre sağlığına duyarlı davranan, çalışmalarını halıda “Lider” olma hedefiyle sürdüren, daima “Yenilik”  ilkesini benimsemiş, hem çalışanlarının hem de müşterilerinin “Mutluluk” ilkesine kavuşmasını sağlayan bir markadır.

Adres : Çepni Mah. Kubbeli Cad. No:48 Merkez / Çorum
Tel : 0364 225 30 32
Faks : 0364 333 16 16
Gsm : 0533 430 14 17
Email : info@gozdehali.com.tr

www.gozdehali.com.tr