Ezel Halı

Ezel Halı 15 yılı aşkın bir süreden beri Paspas İmalatı, Duvardan Duvara Halı, Cami Halıları, Çim Halı ve Laminat Parke hizmetlerini vermektedir.

Ezel Halı ülkemizin şeçkin markaları ile çalışarak müşterilerine en iyi, en kaliteli ürünü sunmayı hedeflemiştir. Bu amaçla müşteri talepleri doğrultusunda Dinarsu, Samur, Mineflo markaların bayiliğini yapmaya devam etmektedir. Ezel Halı’nın bu tercihi insan sağlığına verdiği önemin göstergesidir.

Yer döşemeleri taleplerini kaliteli ürünleri en uygun fiyata ulaştırmayı hedef alan Ezel Halı ülkemizin yüzlerce seçkin firma ve kurumları referansları listesinde yerini almıştır.

Ezel Halı olarak konutlar, işyerleri, kamu kurumları ve yoğun kullanımlı alanların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak marka ürünlerle hizmet vermekten mutuluk duyar.bizim için önemli olan önce müşteri memnuniyeti…

Oteller, evler, ofisler, restoranlar, mağazalar, bankalar, hastaneler, ticari ve sosyal mekanlara halı sektöründe lider kuruluş Ezel Halı, kullanım amacına uygun ve estetik bir çevre yaratırken, kolay bakım olanağı gibi değişken ve fonksiyonel ihtiyaçlara da cevap verebilmektir. Ezel Halı duvardan duvara halılarda; desen, renk ve doku seçiminde neredeyse sınırsız olanaklar sunar. Bu esneklik nedeniyle özellikle yüksek teknoloji ürünü kontrat uygulamalarında tercih ediyoruz. İyi kalitede bir kontrat halının normal kullanımda aşınması mümkün değildir.

Ezel Halı yer döşemesi seçimi yaparken; estetik kaygılar ve seçilecek ürünün performansı arasında objektif bir denge kurar. Kullanım amacı, kolay bakım olanağı gibi değişken ve fonksiyonel ihtiyaçları gözönünde bulundurur. Halı; diğer yer döşemelerine kıyasla mükemmel bir avantaj kombinasyonu sunar. Ticari uygulamalar için tercih edilmesi gereken kontrat halı; mükemmel dayanıklılık ve kolay bakım olanaklarını sınırsız tasarım seçeneğiyle birleştirir.

  • Yeni Mahalle Dökümcüler Caddesi Çimen Sokak No: 20 Bağcılar – İstanbul
  • Tel: (0212) 489 11 68
  • Cep: 0530 353 55 08
  • info@ezelhali.com.tr
  • www.ezelhali.com.tr