Ertürk Halı

KÖŞK VE ERTÜRK HALI, Cami Halısı sektöründe imalat ve döşeme hizmetleriyle Yurt içi ve Yurtdışında 11.000 Cami’ye Halı döşemiş her geçen gün sektöründe aranan firma olmuştur. 1976 Yılında Manisa Demirci ilçesinde kurulan Köşk Yün Halı Sanayi 3000m² Bina üzerinde yüm cami halısı üretiminde bulunup Yün yıkama, Yün boyama, Tarak, İplik dokuma bölümleriyle entegre bir tesisdir. Firmamız kalite, desen ve döşeme konusunda profesyonel ekipleriyle hizmet vermektedir. 1987 yılında Bursa’da AKRELİK ve PP Halı’da özelrenk , tasarım ve ürün kalitesinde TSE şartnamelerindeki ışık haslığı, terleme, sürtünme, yıkamada solma, güneşte solma ve yangına karşı alev testlerinden TÜBİTAK belgelidir.

ERÜRK HALI Akrilik ve PP. Halıda 1987 Yılından bugüne özel renk kombinasyonu ve Desen tasarımlarıyla sektörde önündedir. Halı desenleri kendi bünyesinde tasarlayıp Halı desenlerini tescil ettirmiştir. 500 m² üzerindeki camilere, Otellere ve yurtlara özel desenler yapılmaktadır. Üretimin yanında Fason Halı üretimi yaptırılmaktadır.

ERTÜRK HALI Yurt dışındaki camiilerden talep görmekte olup Almanya, Fransa, İngilterei Avusturyai Hollanda, Makedonya, Batı Trakyai Bulgaristan, Rusya, Kırım, Azerbaycan, Türki Cumhuriyetler, Avusturalya, Hindistan, Pakistan, Kuveyt, Umman, Filistin, Kıbrıs, Fas, Libya, Cezayir, Usa, ve Kanada’da Yapılan Camilere Halı döşemiştir.

ERT ISI SİSTEMLERİ Cami Halılarının altna konulan Resistans veya Karbon Isıtma Yapmaktadır. Tamamen Otomatik ve zaman ayarlı ısıtma yapmaktadır. Camilerde çok ekonomik olan bu sistem Karbon ısıma ile Çevreye saygılı bir üründür. Cami Halısı konusunda kusursuz hizmet sunmayı hedefleyen firmamız, daha iyiye ve daha güzele doğru Siz değerli müşterilerimiz ile memnuniyete ulaşacağımıza inanmaktadır.

ERTÜRK CAMİ HALILARI, desen ve ARGE çalışmalarında Türkiye’de bir ilke imza atmıştır. Halılardaki bakteri partakül ve mikroorganizma ilaçlamaları için Sağlık Bakanlığı onaylı NANO CLEAR AG/2 Antibakteriyel ve Antimikrobial uygulamalar ile camilere hizmete devam etmektedir.

Üçevler Mah. Ünseven Sk. No: 1/1-A
Nilüfer/Bursa
 
+90 224 254 13 33
 
info@erturkhali.com
www.erturkhali.com