Ergünler Yer Döşemeleri

aksesuar koleksiyonlarıyla mekanlarınıza hayat vermeye devam ediyor. Tasarım ve uygulama aşamaları boyunca estetik normların yanında, işlev ve teknolojiye de dayalı evrensel bir anlayışa hitap etmeyi hedefleyen firmamız, ihtiyaçlarınızı en iyi çözümlerle karşılamak için 15 yıldır PVC, duvardan duvara halı, laminat ve lamine parke ithal etmektedir.

Ev dekorasyonunun yanı sıra ofis, işyeri ve otel ihtiyaçlarına yönelik çözümleri en yüksek kalitede sunan Ergünler, size özel projelendirme hizmetini tasarım, planlama ve montaj aşamalarıyla birlikte titizlikle uygulamaktadır.

Yıllarca parlaklığını ve sağlamlığını koruyabilen, pratik uygulanışı sayesinde her zevke ve dekorasyona uyum sağlayan, ısı değişiminden etkilenmeyen ürünlerimiz sağlamlık ve estetiği bir arada buluşturan yapısıyla, zarif desenleri ve farklı renk seçenekleriyle beğeninize sunuluyor.

Mimari ve dekorasyon sektöründe yoğun talep gören, dünya normlarında ve spesifik özelliklere hakim malzemeleri sizlere ulaştırırken, yetkili uygulamacı firmalarımızın desteği ile müteahhit, mimar ve mühendisleri de bayi statüsünde değerlendirip imalat ve ithalat sonrası tek el fiyatlardan satışa sunuyoruz. “Yüksek düzeyde kalite ve bol seçenek” felsefesiyle hizmet vermeyi amaçlayan firmamızın bu özel sunumundan yararlanmaya ve anlayışımıza ortak olmaya davetlisiniz.

Pirinç Pazarı No:28 Sakarya
Tel     : 0.264.274 96 49
          : 0.264.282 10 96
E-mail     : info@ergunler.net

www.ergunler.net