Enza Home Halıları ile İpeksi Dokunuşu Hissedin

Enza Home, 2018 dekorasyon trendlerini yansıtan Soho Morocco ve Soho Patchwork halılarının ipeksi yumuşaklığını yaz evlerine taşıyor. 5 farklı renk seçeneği ve metrekarede 890.500 vuruş tekniği ile dokunan tasarımıyla geleneksel desenleri modern bir anlayışla yorumlayan Soho Morocco Serisi etnik tarzı evlere taşıyor. Canlı renkleri ile dikkat çeken patchwork desenlerini viskon parlaklığı ile harmanlayan Soho Patchwork Serisi ise dinamik tarzı ve ipeksi görünümüyle yaşam alanlarına modern bir dokunuş katıyor.

 

Modern ve fonksiyonel tasarımlarıyla dekorasyonu sanata dönüştüren Enza Home, 2018’e damgasını vuracak halı serisiyle de iddialı. İpek hissini yaşatacak görünümü ve dokusuyla ayaklarınızı yerden kesecek Soho Patchwork ve Soho Morocco Serisi, evlere yaz ferahlığını ve canlılığını taşıyor.

Patchwork desenlerle evlere canlılık katın

Yeşil, kırmızı ve turuncu renkleriyle birçok farklı tarzla bir arada kullanılabilen patchwork desenlerini viskon parlaklığı ile harmanlayan Soho Patchwork Serisi, dinamik tarzıyla yaşam alanlarına hareketlilik katıyor. İpeksi bir görünüşe sahip Soho Patchwork Serisi halılar, 3 farklı boy seçeneğiyle de kullanım kolaylığı sunuyor.

Parlak, etnik detaylarla konforu hissedin

Metrekarede 890.500 vuruş tekniği ile dokunan tasarımıyla göz alan Soho Morocco Serisi ise geleneksel desenleri modern ve özgün bir anlayışla yorumluyor. Parlak yapısı ile göz dolduran ipeksi viskon dokumasını açık gri, antrasit, sarı, kırmızı ve lacivert olmak üzere 5 farklı renk alternatifi ile bir araya getiren Soho Morocco Serisi, hem estetik hem de konforu ayaklarınızın altına seriyor.