Distribution List

Halı Sanayi İş Adamları Gazetesi, Halıcılık sektörüne yönelik ücretsiz dağıtılan aylık basılı yayındır. Sektör ve sektörde üretilen malzemeler hakkında gelişmeleri yakından takip eder, yenilikleri en doğru şekilde okuyucularına aktarır. Halı Gazetesinin diğerlerinden farkı, sadece bu sektör hakkında ayrıntılı bilgi veren ve tüm sektöre ücretsiz olarak dağıtılan tek gazete olmasıdır.

Halı Sanayi İş Adamları Gazetesi içeriğinde, kurumlar arası iletişim köprüsü kurmak ve sektörün gelişimine destek olmak amacıyla; var olan tüm kurum, dernek ve oda başkanlarına sorunlara işaret edebilecekleri, çözüm önerilerini sunabilecekleri köşeler tahsis edilmiştir.

Halı Sanayi İş Adamaları Gazetesi haber köşelerinde; sektörle ilgili yeniliklere, etkinliklere ve sektörde üretim yapan firmaların ayrıntılı bilgilerine yer verilir. Bu sayede okuyucular, yeni üretilen bir ürün, yeni açılan bir fabrika veya bir etkinlikten haber alırken, duyurmak istedikleri konuları da tüm sektöre doğrudan ulaştırabilirler. Halı Gazetesinin haber köşeleri rafine hedef kitleye dolaysız ulaşma imkanı verir.

Halı Sanayi İş Adamaları Gazetesi, PTT ile yapılan özel anlaşmayla iş adamlarına PTT Posta ve Kargo ile ÜCRETSİZ olarak ulaştırılır.

Halı sanayisinde üretilen ya da ithalatı yapılan Halı, Kilim vb ürünlerin satışını yapan, bu ürünlerden mobilya,  üreten toptancılar ve satış noktalarının tamamına ÜCRETSİZ olarak dağıtılır.

Dağıtım Yüzdeleri :

Halı,Kilim, Mobilya, Dekorasyon ürünleri Toptancı,Perakende Satıcıları, Bayiler, Uygulamacılar % 50

Yurt dışı  Fuarlar % 20

Yurt içi  Fuarlar %15

Halı,Kilim, Ütetici ve İthalatcı Firma Sahipleri % 10

Halı ve Yan Ürünleri Makineleri, El Gereçleri Üretici, İthalatçı ve Satıcı Kuruluşlar % 3
Sektör Dernekleri, İç Mimarlar, % 2

Dağıtım yapılan firmaların detaylarına info@haligazetesi.com adresine mail atarak ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar dileğiyle,

Halı Gazetesi