El Dokuma Halı Tamircisi

Halı Tamircisi Ahmet Bayrakdar

Firmamız 22 yıldır halı tamiri konusunda hizmet vermektedir. Profosyonel halı tamiri konusunda uzman personele sahibiz. Orjinal saçak tamiri (püskül tamiri) yada halılarınızın çürümüş bölgelerini onarmak, ağır leke ve boya karışmalarından dolayı kullanılamaz halde olan halılarınız ile i̇lgili her çeşit problemlerinizde hizmetinizdeyiz. Bizler sadece halı tamiri yaparız, halı yıkama firması değiliz.

El Dokuma Halı tamircisi olarak firmamız 1987 den beri bu yana el halı tamiri ve ipek halı tamiri ve buna benzer bütün dünya halılarını profesyonel profesyonel olarak tamir ve bakım yapabilmektedir orijinal veya dikme saçak olsun boya karışımları ve çürümeler konusunda uzmandır.

Bu sektörde uzman ve profesyonel ekibimiz bütün sorunlarınıza titizlikle kesin çözüm bulabilmektedir zira Türk halıları Türk ustalar İran halılarda İranlı ustalarımızla tamir yapmaktayız firmamızda özellikle branşında yıllarını vermiş ekiple hizmet vermekteyiz.

Piyasada sanal alemde maalesef işinin ehli olmayan merdiven altı onlarca halı tamircisi bulunmaktadır. Halıları onaralım derken daha büyük zayiatlar verebilmektedir, bununda önüne geçmek siz değerli müşterilerimizin elindedir. Siz değerli müşterilerimizin sağlıklı hizmet alabilmeleri ödediğiniz paranın karşılığını almanız açısından kıymetli halılarınızı tamir bakım yaptıracağımızda tamir atölyesini mutlaka görmenizi tavsiye ederiz. Firmamızın siz değerli müşterilerimize kapısı ardına kadar açıktır, yaptıracağınız işle ilgili bilgiyi verebilirim.

  • Adres : Bab-ı Ali Cd., Baş Musahip Sk. 7/73, Kat 4 (Babıali Halıcılar Çarşısı), Cağaloğlu, İstanbul , 34110
  • Telefon : +90 212 511 58 15
  • Faks : +90 532 636 08 10
  • e-Mail : ahmetbayrakdar68@gmail.com
  • www.eldokumahalitamiri.com