Domotex Turkey için geri sayım başladı!

Türkiye’nin lider halı ve zemin kaplamaları fuarı DOMOTEX Turkey, makine halısı üretiminin merkezi olan Gaziantep’te kapılarını 5. kez açmaya hazırlanıyor. Sektörün büyük randevusu 24-27 Nisan 2018 tarihlerinde

Gaziantep Ticaret Odası, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği ile Gaziantep Halıcılar ve Dokumacılar Odası tarafından desteklenen DOMOTEX Turkey sektörün öncü firmalarının katılımları ile Türkiye’nin makine halısı üretimi ve ihracatındaki gücünü bir kez daha gözler önüne sermeye hazırlanıyor. 24-27 Nisan 2018 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek sektörün lider fuarı olan DOMOTEX Turkey 2018’e katılmak için acele edin.

Halı ve zemin kaplama sektörünün önde gelen firmalarının katılımıyla, fuarda en güncel ürün ve tasarımlar DOMOTEX markası altında sergileniyor. Ziyaretçiler, yün, ipek, kaşmir, bambu lifi ve polyester gibi farklı malzemelerden üretilmiş binlerce modern veya klasik halı tasarımlarını da görme fırsatı yakalıyor. Makine halılarının yanı sıra; el-dokuma halıları, kilim, tekstil yer döşemeleri, elastik yer döşemeleri, laminant, ahşap ve parkeler de fuar boyunca sergileniyor.