DADAŞ CAMİ HALILARI uygun fiyat ve en iyi hizmetin buluşma noktası

Firmamız,15 sene deneyimli kadrosu ile cami, yurt ve otel halılarının temin ve satışı ile müşterilerinin karşısına çıkmıştır. Üreticiden son kullanıcıya kadar uzanan satış zinciri içerisinde, müşterilerinin uygun fiyata en iyi halılara sahip olmalarını amaçlayan firmamız, sektörün en iyi üretim kapasitesine sahip fabrikamızda dokunan halıları sayesinde geniş bir müşteri portföyüne hitap etmektedir. Tecrübeli ekibi uzun yıllardır bilhassa Marmara Bölgesindeki birçok cami, yurt ve muadili yerlerin halılarının temin, teslim ve kurulumunu gerçekleştirmiş olup firmamız bünyesinde siz değerli müşterilerimiz için buluşmuştur.

Üretim aşamasından nihai tüketicinin kullanımına sunulacağı ana kadar satışı gerçekleştirilen halıların denetim ve kalite kontrolleri yapılmakta, müşterilerimize satılan ürünler konusunda mutlak garanti sunulmaktadır.

Kaliteli ve hızlı hizmetin yeni adresi DADAŞ CAMİ HALILARI, uygun fiyat ve en iyi hizmetin buluşma noktası olacaktır.

Cami ve yurt halılarının temin, tedarik, üretim ve pazarlanmasında sektörün güçlü isimleri ile yarışmayı ve hatta bu yarışı önde tamamlamayı hedefleyen firmamız, ulusal ve uluslararası arenada hizmet kalitesini en üst seviyelere çıkarmak, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda yeni model ve özellikte halıların üretiminde ve satılmasında tercih edilen isim olmak vizyonu ile hizmetlerini sürdürmektedir.